(P) Idei reușite de cadouri pentru iubit

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 noiembrie 2020, 12:37

Sărbătorile se apropie cu pași destul de repezi, așa că nu ar fi deloc o idee rea să începi să cauți încă de pe acum cadoul potrivit pentru iubitul tău. 

Avantajele unei căutări de cadouri pentru iubit începute din timp sunt considerabile: de la posibilitatea de a cumpăra produse la prețuri mai mici (de obicei comercianții măresc prețurile în apropierea sărbătorilor), la posibilitatea de a avea timp suficient pentru a găsi exact ceea ce cauți și, prin urmare, de a evita să te mulțumești cu un cadou care nu îți place chiar atât de mult.

Așadar, în cele ce urmează îți propunem să trecem în revistă câteva idei de cadouri reușite care nici nu costă mult și care îl vor încânta, cu siguranță, pe iubitul tău. 

Pentru iubitul lipicios

Știm că ai atâtea motive să îl iubești și, cum nu poți pune un afiș uriaș în mijlocul orașului, ai putea încerca să alegi un set de stickere personalizate, precum cele de pe site-ul celor de la Ruvix. 

Un set de stickere personalizate cu imagini și texte speciale, care înseamnă ceva atât pentru tine, cât și pentru el, puse într-o cutie cu fundiță colorată pot deveni cadoul ideal de Crăciun.

Iar dacă pe lângă setul de stickere mai adaugi și o invitație la munte, un gadget pe care știi că și-l dorește sau o felicitare haioasă, ai deja darul perfect pentru el!

Pentru iubitul care iubește lucrurile practice 

O idee de cadou cu care nu vei da niciodată greș e un sweatshirt sau un hanorac precum cele de pe site-ul Ruvix. Pe lângă faptul că sunt practice și că le poți personaliza cu tot felul de imagini sau mesaje haioase, hanoracele au și prețuri foarte accesibile, așa că nu va trebui să pui la bătaie un buget impresionant. 

Iar dacă îți dorești să îți pui și mai mult amprenta asupra cadoului pentru iubitul tău, poți alege să împachetezi hanoracul într-un mod creativ, inedit. La o simplă căutare pe Google vei găsi o mulțime de idei cretive pe care le poți folosi ca inspirație. 

De asemenea, dacă vrei un cadou și mai simpatic, poți alege hanorace pentru cupluri, pe care le puteți purta în fotografiile de Crăciun, în vacanța la munte sau, de ce nu, la acea petrecere unde sunteți amândoi invitați și vreți să le arătați tuturor celor din jur cât de mult vă iubiți.

Pentru iubitul artist

Dacă iubitul tău nu pune prea mare preț mare pe lucrurile practice pentru că, sub o formă sau alta, are suflet de artist, poți încerca să îi alegi un cadou de Crăciun mai artistic. Ce spui, de exemplu, de o caricatură digitală, imprimată pe un tricou, o cană, un puzzle, o pernă sau orice altceva mai vrei tu? 

Sigur, ai putea să alegi și un portret, dar un portret e variata previzibilă, pe când o caricatură va smulge un râs sănătos la deschiderea cadoului. Ruvix, de exemplu, te poate ajuta să îi oferi o caricatură digitală imprimată pe orice fel de suport și, în plus, pe lângă obiectul personalizat, primești în inbox și caricatura digitală, pe care o mai poți folosi și cu alte ocazii. 

Pentru iubitul leneș

Dacă iubitul tău face parte mai degrabă din categoria oamenilor care nu numai că nu iubesc activitățile care presupun ieșitul din casă, ci chiar investesc în lucrurile care îi ajută să aibă un stil de leneș cât mai comod, ai putea alege să îi faci cadou ceva care să rezoneze cu pasiunea lui pentru lenevit. 

De exemplu, ai putea opta pentru o pereche de pijamale. Da, ai citit bine. Pe lângă faptul că e uniforma oficială a oricărui professional napper care se respectă, o pereche de pijamale precum cele de pe site-ul Ruvix îl vor atrage pe Moș Ene mai repede pe sub genele iubitului tău, așa că poți să fii sigură că nu ai cum să dai greș cu un asemenea cadou. 

Iar dacă, pe lângă pijamalele personalizate adaugi și o pernă cu un mesaj sau cu o imagine haioasă, atunci cel mai probabil ai făcut un leneș nu fericit, ci foarte fericit!

Așadar, acestea sunt propunerile noastre pentru un cadou reușit. Dincolo de faptul că fiecare dintre aceste idei de cadouri nu necesită un buget impresionant, lasă și foarte mult loc pentru creativitate, astfel că îți poți pune amprenta și oferi daruri cu adevărat memorabile.