(P) Ghid de cumpărare: Lavoar baie pe blat

De Unica.ro, pe

Orice baie, matrimonială, de familie, a copiilor sau chiar baia de serviciu are un lavoar. Rolul lui este de necontestat și evident, așa ca nu mai trebuie decât să alegi un model care să se potrivească designului pe care ți-l dorești și să fii sigur că dimensiunile sunt potrivite.

Indiferent de stilul pe care ti-l dorești, de la industrial la clasic sau shabby chic, alegerea unui lavoar este foarte importantă. Aspectele de care trebuie sa ții cont, pe lângă design, sunt: dimensiunea și variantele de montaj. Lavoarul pe blat este ideal pentru băi amenajate modern. Poate fi montat atât pe un blat simplu, cât și pe un dulap care are și rol de depozitare, fiind recomandat pentru băi unde vor fi multe produse cosmetice sau de curățare.

Toate modelele de chiuvete de baie pe blat de la NeaKaisa sunt alese împreună cu arhitecți, constructori și designeri de interior. Totul sub deviza tot ceea ce este frumos trebuie să fie și util. Baia perfectă este atât plăcută privirii, cât și practică. Optând pentru dimensiuni care să se potrivească perfect și formele ideale, astfel încât baia să arate impecabil și să poată fi folosită cu drag.

Avantajele unui lavoar de baie pe blat

Aceste lavoare sunt complet descoperite pe blat sau deasupra unui dulap special destinat susținerii acestora. Astfel, fiind vizibile în întregime, sunt potrivite pentru a vă exprima cu fermitate preferințele de design în baia dvs., precum și pentru a atrage atenția.

Un avantaj colateral al acestor chiuvete de baie pe blat de la NeaKaisa constă în aceea că, în cazul în care alegeți montajul pe un dulap, veți putea folosi spațiul de depozitare de sub ea.

Accesorii potrivite pentru un lavoar de baie pe blat

La achiziționarea unei chiuvete baie pe blat de la NeaKaisa este important să aveți în vedere câteva aspecte cheie:

  • alegerea blatului sau dulapului de lavoar pe blat odată cu lavoarul. Trebuie să vă asigurați că cele două piese vor fi compatibile una cu alta și că au dimensiunile potrivite.
  • alegerea tipului bateriei se face în funcție de tipul lavoarului. Nu veți putea monta o baterie pe lavoar, dacă acesta nu este prevăzut cu un orificiu pentru aceasta. Totodată, dacă bateria este montată lângă lavoar, pe blat, aceasta trebuie să fie suficient de înaltă pentru a putea depăși buza lavoarului. 
  • lipsite de importanță nu sunt nici racordurile potrivite, ventilul și sifonul.

Cum recunoști un lavoar de calitate?

Calitatea unui lavoar de baie este dată de materialele folosite, de calitatea finisajelor precum și experiența și seriozitatea producătorului.

Cu siguranță vei găsi ceea ce cauți printre cele peste 350 de modele de lavoare pe blat de pe site-ul NeaKaisa.