(P) Frumusețe curată, fără compromisuri cu noua gamă de produse Distillery marca AVON

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 octombrie 2019, 17:04

Îngrijirea tenului este fără îndoială un aspect care ne preocupă indiferent de anotimp, iar provocările zilnice ne determină să alegem produse care să ne protejeze timp îndelungat și să ne ofere, în aceeași măsură, strălucirea la care visăm. 

(P) Frumusețe curată, fără compromisuri cu noua gamă de produse Distillery marca AVON

Pentru că sănătatea pielii este mai presus de orice o prioritate atunci când alegem produsele de îngrijire pentru față, este de preferat să ne orientăm spre soluții organice, cu ingrediente cât mai naturale care să ne facă să ne simțim mai aproape de natură și de proprietățile ei. 

Cum întâmpină tenul tău toamna aceasta?

Aspectul tenului suferă cele mai multe modificări odată cu schimbările de temperatură și venirea toamnei, iar sănătatea lui trebuie să aibă un loc fruntaș pe checklist-ul tău de sezon, printre alimentația sănătoasă și grija pentru outfit-uri asortate. Pentru ca tu să ai parte de un ritual de îngrijire delicat și sănătos, AVON îți propune o gamă revoluționară de 5 produse de îngrijire a tenului, pe care să le folosești în această perioadă. 

Gama Distillery – manifestul femeilor preocupate de îngrijirea responsabilă a tenului

Ingredientele organice, pure sunt la mare căutare, cu atât mai mult când vine vorba despre îngrijirea feței care necesită o atenție deosebită. Noua gamă AVON vine în întâmpinarea nevoilor tale de a avea un ten mereu curat, îngrijit și fresh cu produse care schimbă regulile jocului și demonstrează că adevărată frumusețe vine din întoarcerea la puritatea absolută.

Alcătuite din substanțe naturale obținute sustenabil, cele 5 produse din noua gamă sunt gata să îți ofere un ritual complet de îngriire, care să îți asigure curățare, protecție și regenerare garantată a pielii. Toate produsele din gamă sunt testate clinic, alergologic și dermatologic.

Clean Break – Demachiantul care schimbă orice regulă știai până acum

(P) Frumusețe curată, fără compromisuri cu noua gamă de produse Distillery marca AVON

Primul produs pe care trebuie să îl introduci în rutina ta de frumusețe este demachiantul pe bază de ulei de caise într-o proporție de 69%, unt de cacao, unt de mango și extract de castraveți. Dacă și tu ești mereu o generatoare a schimbării, află că tocmai ai găsit produsul care schimbă regulile demachierii și te învață o nouă metodă de curățare a tenului. 

Indiferent cum ai fost obișnuită până acum, noul demachiant cu textură untoasă se topește la contactul cu pielea și se transformă într-o loțiune lăptoasă care îți curăță fața în cele mai delicate moduri.  După ce l-ai aplicat și ai sesizat cum acesta își schimbă textura, lasă-l să actioneze și ai grijă să îl cureți apoi ușor cu apă călduță. Vei vedea instant efectele produsului: piele catifelată, ten fără urme de iritații și machiaj îndepărtat!

Luminează-ți zilele de toamnă cu pudra cu vitamina C!

(P) Frumusețe curată, fără compromisuri cu noua gamă de produse Distillery marca AVON

După ce ai avut parte de o sesiune de cleaning, iar fața ta respiră fără griji, este timpul să aduci și mai multă lumină. Pentru asta, pudra cu 100% vitamina C va completa look-ul deja aspectuos cu o formulă unică, pentru un ten frumos și foarte sănătos. Ca să folosești pudra, însă, ai nevoie să faci cunoștință și cu celelalte produse din noua gamă.

Regenerare, hidratare, protecție! Uleiul Purify și cremele hidratante, aliații tăi în definirea frumuseții curate

(P) Frumusețe curată, fără compromisuri cu noua gamă de produse Distillery marca AVON

Unul dintre ele este uleiul Purify care are la bază 97% ulei de jojoba. Nimic mai pur! Practic, tenul tău va face o bine-meritată baie în ulei de jojoba, fără să se simtă încărcat. Poți folosi acest produs înainte de aplicarea cremei pentru un efect de regenerare și un ten cu mult mai sănătos sau în combinație cu pudra iluminatoare, pentru un efect instant de piele revitalizată, cu strălucire naturală.

Dacă tot vorbeam despre cremă, este timpul să facem încă un pas în ritualul tău de înfrumusețare, căci ce ar fi curățarea tenului fără adăugarea celorlalte 4 elemente esențiale: protejare, hidratare, purificare și matifiere

Da, există o singură cremă care le poate face pe toate, disponibilă în 2 versiuni: cea pentru zi, cu formulă matifiantă multifuncțională, care conține Vitamina E, 100% glicerină vegetală și trandafir distilat și cea pentru noapte cu textură transparentă, care conține niacinamidă, un ingredient inovator, pentru o piele hidratată timp de 48 de ore. Ambele creme trebuie aplicate atunci când pielea este curată și uscată, cea de noapte putând fi utilizată și în combinație cu pudra pe bază de vitamina C. 

Frumusețe curată de dimineață până seara

Aplicarea constantă a celor 5 produse din noua gamă Distillery înseamnă parcurgerea unui ciclu complet în îngrijirea tenului.

(P) Frumusețe curată, fără compromisuri cu noua gamă de produse Distillery marca AVON

Manifestul tău pentru o piele mereu sănătoasă începe cu demachierea și se termină cu hidratarea, însă, de fapt, el nu ar trebui să se încheie niciodată, pentru că este un proces pe care vei vrea să îl reiei în fiecare zi, din grijă pentru un ten răsfățat cu produse din ingrediente active și concentrate care lucrează în profunzime, la orice oră din zi și din noapte.

În frumusețe nu facem compromisuri! Ești gata de începerea ritualului?

*Poți testa noua gamă de îngrijire a tenului DISTILLERY by AVON, creată din ingrediente naturale distilate și puternic concentrate, în mall Promenada la Pop-up store-ul AVON (parter). 

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!