(P) Fiți unice! Optați pentru accesoriile UNIQ de la GSMnet

De Unica.ro, pe

Fiecare femeie este unică în felul său – unică în ceea ce privește personalitatea sa, caracterul, felul de a se îmbrăca, de a se comporta și lista poate continua în acest sens.

Acum femeile din România au ocazia să fie unice și prin intermediul gadget-urilor și accesoriilor pe care le folosesc. Și toate acestea datorită magazinului online GSMnet.ro – Magazinul telefonului tău. 

 De ce să alegeți GSMnet.ro?

Sunt o mulțime de motive pentru care puteți opta pentru magazinul GSMnet ori de câte ori aveți nevoie de un gadget sau un accesoriu nou. Vorbim în primul rând de un magazin în cadrul căruia diversitatea este la ea acasă.

Iată ce categorii de produse regăsiți accesând site-ul oficial al magazinului:

  Accesorii pentru telefoane și tablete – huse pentru telefoane, încărcătoare, căști, folii de protecție, cabluri și adaptori, dock-uri și suporturi, ornamente și touch pen, handsfree-uri bluetooth, huse pentru tablete, huse universale și diverse pachete de accesorii.

  Accesorii pentru pc și laptop – genți și huse pentru laptop, accesorii USB, încărcătoare pentru laptop, produse pentru protecție și întreținere, suporturi și coolere pentru laptop, căști și microfoane.

  Piese și componente – acumulatori, display-uri și touchscreen, componente carcasă, șuruburi și adezivi și alte piese necesare.

  Aparatură și instrumente pentru service –  precum și piese de schimb și consumabile.

  Produse pentru stocarea datelor – carduri de memorie și memorii externe.

 Accesorii multimedia – powerbank, ceasuri, mp3 și emițătoare fm, boxe și difuzoare și lista poate continua în acest sens.

Femeile unice aleg accesoriile Uniq!

Unul dintre brand-urile extrem de apreciate de către femei este UNIQ, cel ce se remarcă prin inovație și care este ales de cei ce caută accesorii și gadget-uri elegante, practice și care au și un design aparte.

Știți prea bine că femeile, în momentul în care își achiziționează un gadget sau un accesoriu nou, înainte de a verifica toate caracteristicile ce îi privesc funcționalitatea, se uită la design-ul acestuia. Și este un lucru absolut firesc pentru că femeile în general sunt atrase de artă, de frumos.

Măiestria echipei de la Uniq este observabilă în fiecare gadget și fiecare accesoriu creat, în fiecare linie a design-ului și în fiecare caracteristică de ultimă generație pe care aceste produse o au.

Magazinul GSMnet.ro este cel în cadrul căruia regăsiți accesorii UNIQ perfecte atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Să vedem împreună câteva accesorii destinate femeilor, cu ajutorul cărora cu siguranță se vor face remarcate!

o   Husă TPU pentru Apple Watch Series 4/5 roz – ce femeie nu iubește rozul? Este culoarea ce exprimă feminitate și delicatețe, așadar o husă de această culoare va scoate și mai bine în evidență ceasul pe care îl purtați!

o   Husă TPU – textil UNIQ Transforma Rigor Apple Iphone 11 Pro Max, roșie – pentru o protecție ideală a telefonului, cea care îi conferă acestuia și o eleganță desăvârșită.

o   Curea UNIQ Dante Apple Watch Series 1/2/3/4/5, argintie – oferă ceasului pe care îl purtați o notă sofisticată, scoțând mai mult în evidență valoarea acestuia, putând fi astfel asortată la orice ținută.

Lista de accesorii marca UNIQ disponibilă pe site-ul GSMnet.ro este cu mult mai numeroasă, orice femeie având posibilitatea de a-și alege de acolo exact accesoriile ce i se potrivesc. Le descoperiți accesând magazinul online menționat anterior.

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!