(P) #EstetiqMakeover: Frumusețea dincolo de gărzile de la spital

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 octombrie 2020, 15:02

În urma campaniei #EstetiqMakeover, 5 femei extraordinare au beneficiat de 2 luni de tratamente estetice faciale și corporale de ultimă generație, aplicate în baza unui plan personalizat, realizat de o echipa multidisciplinară de medici și terapeuți cu experiență vastă în estetică.

Una dintre câștigătoare este Cristiana Stoica, 26 de ani, este medic rezident și se specializează în psihiatria pediatrică, o specialitate dificilă, în care impactul asupra „sufletului” pacientului este mare. Cristiana a fost voluntar în 4 tabere MagiCAMP, experiențe care au schimbat vacanțele de vară ale copiilor greu încercați de numeroasele intervenții chirurgicale suferite și i-au ajutat pe cei mici să depășească mai usor traumele psihice si fizice.

(P) #EstetiqMakeover: Frumusețea dincolo de gărzile de la spitalSuntem foarte încântați să vedem rezultatele pe care Cristiana le-a avut cu planul de tratament facial creat și aplicat de Dr. Cristina Cucu. Obiectivele au fost de a diminua acneea și urmele lăsate de aceasta și de a echilibra producția de sebum.

(P) #EstetiqMakeover: Frumusețea dincolo de gărzile de la spital

Kilogramele și centimetri în plus au scăzut datorită terapiilor corporale complementare recomandate de terapeuții Estetiq Medical Center.

Peeling-ul Noon Aesthetics este o procedură neinvazivă, ce are ca scop corectarea și tratarea anumitor afecțiuni ale pielii, în cazul Cristianei, acneea și excesul de sebum. Tehnologia brevetată DermShield ™ permite folosirea unor concentrații mari de ingrediente active, care tratează în mod eficient pielea, fără efecte secundare nedorite, cum ar fi iritațiile, arsura, roșeața și senzația de disconfort. Peeling-ul chimic NOON Aesthetics are efecte anti-iritante dovedite clinic, exfoliază pielea și stimulează sinteza de colagen, elastină și glicozaminoglican. 

(P) #EstetiqMakeover: Frumusețea dincolo de gărzile de la spital

Tratamentele faciale au fost completate cu laserul împotriva acneei Clearskin. Acesta pătrunde adânc sub piele, provocând leziuni termice glandelor sebacee, distrugând bacteriile P. acnes și reducând secreția de sebum, fără a afecta epidermul. Mecanismele integrate de tip vid extrag materialul sebaceu acumulat în pori, în timp ce contactul răcoritor protejează pielea, reduce durerea și permite o acțiune mai sigură asupra glandelor sebacee din derm.

Pentru a scădea în circumferință și a diminua aspectul celulitei, Cristiana a urmat sesiuni cu Hydroshape, bicicleta subacvală. Hydroshape este singurul tip de antrenament care te ajută să consumi aproximativ 800 de kcal în numai 40 de minute de exercițiu de intensitate moderată. Această tehnologie revoluționară combină antrenamentul prin pedalare cu beneficiile terapiei în apă și ale hidromasajului, asigurând o metodă de mișcare eficientă, simplă și sigură.

Nu este numai un antrenament extrem de eficient în lupta cu surplusul de grăsime ci și o modalitate de relaxare și recuperare.

Pentru a beneficia și voi de tratamentele estetice de la Estetiq Medical Center, faceți-le o vizită:

Str. Romulus, nr. 35, Sector 3, București / www.estetiqmedical.ro /  0752 111 264