(P) Transformare demnă de filme la #EstetiqMakeover

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 octombrie 2020, 16:40

La începutul verii, Unica și Estetiq Medical Center și-au unit forțele și au oferit la cinci femei norocoase șansa de a se răsfăța cu tratamente de înfrumusețare profesioniste în cadrul campaniei #EstetiqMakeover.

Astfel, cele cinci câștigătoare au beneficiat, timp de două luni, de tratamente estetice faciale și corporale de ultimă generație, fiecare tratament fiind realizat și personalizat de o echipă multidisciplinară, formată din medici și terapeuți experți în noțiunile de estetică. Rezultatele sunt spectaculoase și vorbesc de la sine.

Mihaela Carată, 46 de ani, este antreprenor și conduce cu succes propria companie de transporturi speciale, o profesie care a distras-o adesea de la a acorda atenție sănătății și frumuseții sale.
Noi ne-am propus să compensăm acest lucru, așa că Mihaela a beneficiat de un plan complet de terapii faciale care a inclus: fire resorbabile PDO, injectare cu acid hialuronic, mezoterapie injectabilă, OxyGeneo și radiofrecvență. Planul de tratament a fost coordonat de Dr. Adrian Alexandru, cu obiectivul de a obține un efect de lifting, de luminozitate și de netezire a feței.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus și a scădea în circumferință, terapeuții Cristina Maria și Laura Busuioc, au aplicat tot un protocol de terapii combinate, radiofrecvență unipolară și ultrasunete (Accent Prime), radiofrecvență tripolară (Trilipo) dar și proceduri spa fitness cu exercițiu fizic în apă sau sub acțiunea razelor infraroșii.

Tratamentul non-invaziv împotriva celulitei Accent Prime folosește o combinație de energie RF și masaj mecanic pentru a crește metabolismul țesutului adipos, reducând volumul celulelor grase, stimulând drenajul limfatic și netezind vizibil textura pielii. Tratament selectiv. Acțiunea focalizată la adâncimi multiple permite un control mai mare al tratamentului și rezultate mai bune, lăsând țesutul înconjurător nevătămat.

Tehnologia TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radiofrecvenţa tripolară TriLipo (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Lucrând simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care oferă eliminarea grăsimilor şi drenaj limfatic într-o manieră neinvazivă, precum şi întinderea pielii.

(P) Transformare demnă de filme la #EstetiqMakeover

Infrashape, capsula în care pedalezi sub acțiunea razelor infraroșii și a vacuumului, a ajutat-o pe Mihaela sa elimine din țesutul adipos și să îl transforme în energie. Infrashape determină o curățare a organismului de toxinele pe care le luăm zilnic din apă, din aer și din alimente și ajută organismul să neutralizeze aceste toxine ceea ce, pe termen lung, înseamnă mai puține afecțiuni.

Pentru a beneficia și voi de tratamentele estetice de la Estetiq Medical Center, faceți-le o vizită:

Str. Romulus, nr. 35, Sector 3, București / www.estetiqmedical.ro /  0752 111 264

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!