(P) Douglas a lansat campania anuală de strângere de fonduri „Believe in Angels”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 decembrie 2018, 11:45
Douglas România a lansat, pe 23 noiembrie, campania anuală de strângere de fonduri „Believe in Angels”. Anul acesta, fondurile vor fi direcționate către sponsorizarea activităţii de asistență medicală paliativă acordată gratuit pacienților copii și adulți suferinzi de boli incurabile, beneficiari ai Fundației HOSPICE Casa Speranței.

Beneficiarii HOSPICE sunt persoane cu boli incurabileadulţi cu diagnostice oncologice şi copii cu prognostic limitat de viaţă (indiferent că vorbim de boli limitatoare sau amenințătoare de viață), iar fundaţia își desfășoară activitatea în unitățile medicale din Brașov, din București, în Zărnești și Făgăraș, și noul centru socio-medical la Adunații-Copăceni, lângă București, centru destinat exclusiv copiilor afectați de boli limitatoare de viață și familiilor lor. Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală, sprijin social, consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacienți și aparținători.

Douglas_HOSPICE_1200x628

Prin campania „Believe in Angels”, pentru fiecare produs de machiaj Douglas Dream Palette achiziționat din rețeaua de magazine Douglas și online, de pe douglas.ro, în perioada 23 noiembrie – 24 decembrie 2018, Douglas va sponsoriza cu câte 10 lei Fundația HOSPICE, în limita sumei de 40.000 de lei. „ Cu precădere de sărbători ne gândim la cei mai vulnerabili dintre noi și la ajutorul de care au nevoie. Prin campania “Believe in Angels” pe care o lansăm începând cu 23 noiembrie dorim să popularizăm cauza sprijinită de Fundația HOSPICE Casa Speranței și să direcționăm fonduri către  o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă a pacienților copii și adulți cu boli incurabile. Fondurile direcționate în ultimii doi ani către această Fundație au ajutat la deschiderea Centrului Socio-Medical HOSPICE de la Adunații Copăceni, dar este nevoie în continuare de ajutorul nostru. Cu suma pe care intenționăm să o direcționăm către HOSPICE anul acesta Fundația poate asigura gratuit pentru pacienții adulți și copii care suferă de boli incurabile 45 de zile de internare în unitățile cu paturi ale organizației, 50 de vizite la domiciliul pacienților și 130 de participări în centrele de zi.”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi lor. “Această campanie vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună, putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă și ne bucurăm că Douglas ne susține din nou într-un proiect atât de frumos, cu un impact considerabil pentru conștientizarea colectivă a importanței paliației.”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

Daca doriți să aflați mai multe despre HOSPICE Casa Speranței și programele fundației, vizitați www.hospice.ro.

Sursă foto: Shutterstock

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!