(P) Descoperă beneficiile veninului de viperă în noile produse Blue Lily

De Unica.ro, pe

Toamna se numără noutățile în domeniul frumuseții. Blue Lily, brandul premium românesc de cosmetice naturale, lansează linia de produse cu venin de viperă.

De ce venin de viperă și ce beneficii are acesta?

Supranumit botoxul natural, veninul natural de viperă relaxează musculatura facială, reduce adâncimea ridurilor, diminuează iritațiile și petele.

De asemenea, acest ingredient minune stimulează producerea colagenului în mod natural, relaxând în același timp contractura de expresie. Cu efect asemănător celui de după o injecție cu botox, are avantajul că acționează fără să cauzeze pe termen lung eventuale neplăceri ce pot apărea în urma injectării (exagerarea asimetriilor, deformări ale expresiei). Deci nu avem motive să nu introducem acest superprodus în rutina noastră zilnică și să intâmpinăm toamna cu cel mai eficient și sănătos ritual de îngrijire și frumusețe.

Crema antirid cu venin de viperă, filtrat de melc, alantoină, unt de shea și ulei de cocos bio ne oferă toate beneficiile de care avem nevoie în lupta cu factorii potrivnici unei pieli frumoase.

crena antirid cu venin de vipera

Mai mult, odată cu instalarea anotimpului răcoros, cei de la Blue Lily ne vin în ajutor și cu produse de sănătate pe bază de venin de viperă natural: gelul puternic antiinflamator Viperflexin Forte pentru dureri musculare și reumatice și gelul pentru picioare obosite destinat unor afecțiuni variate, de la boli varicoase, tulburări circulatorii sau senzație de picioare grele.

VIPERFLEXIN

Și așa cum ne-au obișnuit, întreaga gama Blue Lily este cruelty-free.

Vă invităm să descoperiți aceste produse și să vă bucurați de transportul gratuit oferit pe www.bluelily.ro

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!