(P) Delta Dunării, un paradis la prețuri accesibile

De Unica.ro, pe
Una dintre cele mai valoroase regiuni ale lumii, Delta Dunării este destinația perfectă unde să te relaxezi la o plimbare cu lotca printre nuferi, să te bucuri de sesiuni de birdwatching și să te delectezi cu cele mai bune preparate din pește.

Rezervația Biosferei parte din UNESCO trebuie explorată cel puțin o dată pe an, de preferabil în anotimpuri diferite pentru a putea suprinde peisajele vaste, în continuă schimbare …

Încă nu ai reușit să-ți rezervi vacanța în Delta Dunării pentru anul viitor?

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol vine cu reduceri Early Booking de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți, în plus lansează și un nou produs pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Camerele noi, spațioase, dotate cu baie proprie, sunt amplasate de jur-împrejurul piscinei și sunt situate la doar câțiva pași de lacul Murighiol.

Pachetele turistice includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București – la tarife tentante începând cu 399 lei/persoană – conform ofertei „Plătești o zi și stai tot sejurul”!

Locația ideală pentru relaxare în familie

Gulliver Delta Resort 4 este amplasat pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, și a fost conceput în spiritul vechilor hanuri lipovenești. Tradiția, bunul gust și serviciile all inclusive sunt doar câteva dintre atuurile sale, grație cărora complexul este preferat de către turiștii dornici de relaxare în perfectă armonie cu natura. În zilele relaxante când vrei să te bucuri de atmosfera locului poți să pescuiești de pe ponton, să te bucuri de un ceai la samovar sau să admiri apusul din grădina luxuriantă.

Delta Dunarii

Muzeul naturii de explorat cu barca!

Dezvoltată pe o rețea complicată de lacuri și canale, Delta Dunării este catalogată drept un muzeu natural adăpostind peste 5500 de specii de viețuitoare, unele dintre ele pe care de dispariție, iar altele noi pentru știință.

Plimbă-te cu barca pe lacurile înconjurate de stuf, papură și rogoz – delta fiind locul cu cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob. În vegetația deasă se ascund pelicani, egrete, cormorani, lișițe sau lopătari – aici putând fi întâlnite peste 300 de specii de păsări ce fac din deltă locul cu cea mai bogată faună ornitologică din Europa.

Printre locurile încântătoare pe care trebuie să le descoperi în Rezervația Biosferei se află Sulina, vechea capitală a piraților ce păstrează atmosfera vremurilor trecute și se laudă cu cea mai lată plajă de la Marea Neagră. La fel de încântătoare este și localitatea Sfântu Gheorghe, un loc pitoresc unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, formând cea mai frumoasă plajă sălbatică din țară.

O drumeție la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, nu ar trebui să lipsească din itinerariul tău, mai ales dacă vrei să afli de ce i se mai spune și „Jungla României”. La Letea întâlnești cai sălbatici, dune de nisip, păduri bătrâne de stejari de care stau încolăcite plante cățărătoare (liane grecești, hameiul sau vița de vie), dar și vinețele, o specie endemică care crește doar aici. Mai poți descoperi și alte specii rare, precum codalbul, acvila de stepă, gaia neagră sau vipera de stepă.

de Mădălina Isar

Sursa foto: gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

*Delta Seniori, 3 noptitarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta Seniori, 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti, 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti, 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!