(P) Delta Dunării, oază de relaxare și sălbăticie de văzut în 2020!

De Unica.ro, pe
Delta Dunării este ofertantă pentru toate categoriile de turiști. Acest loc fascinant cu peste 30 de habitate protejate la nivel european este casa pentru 5500 de specii de viețuitoare, ocupând locul 3 în lume ca importanță ecologică.

O plimbare cu barca pe lacuri, pescuit în aburii dimineții, răsfăț gastronomic cu preparate din pește, drumeții în pădurile de nisip, observarea păsărilor sau relaxarea pe plaje sălbatice, sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura într-un sejur în Delta Dunării.

Tarife de la 429 lei/persoană la vacanțele în Delta Dunării!

Rezervația Biosferei parte din UNESCO a devenit o destinație tot mai accesibilă turiștilor grație Ofertelor Early Booking 2020 de la Gulliver Delta Resort 4 Murighiol! Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți au acum reduceri de până la 65%! În plus, complexul lansează pentru 2020 și un nou produs turistic: bungalowrile de lux, la un preț cu totul special: „Plătești o noapte de cazare cu all inclusive și beneficiezi de tot sejurul!”

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol este un complex destinat vacanțelor relaxante în natură, ce a fost amenajat respectând arhitectura și tradițiile lipovenești ale locului. Unitatea de cazare dispune de facilități moderne – în zilele calde de vară te poți răcori la piscina înconjurată de bungalowri de lux, să te răsfeți cu ceai la samovar în grădina cu balansoare sau la pescuit de pe ponton.

Delta Dunarii

Locul unde întâlnești toate speciile vegetal-lacustre ale Europei

Ca să înțelegi cu adevărat ce înseamnă Delta Dunării este musai să pornești cu barca prin labirintul de lacuri și canale. Acest ținut lacustru adăpostește cea mai mare comunitate de păsări mixte a bătrânului continent. Și totodată, aici vei întâlni două specii de plante carnivore unice la noi în țară (otrațelul de baltă și aldrovada), noctiluca milaris (organism bioluminescent întâlnit în special în locuri exotice precum Maldive), dar și cel mai lung șarpe din Europa (dolichophis caspius).

Cel mai emblematic loc din Delta Dunării este Pădurea Letea care a devenit în anul 1938 prima rezervație protejată din România. Pădurea pare desprinsă din regiunile tropicale datorită dunelor de nisip înalte de peste 10 metri, stejarilor vechi de sute de ani de care stau încolăcite liane grecești, a păturilor de orhidee sălbatice și a sutelor de cai ce trăiesc liberi.

Muzeul biodiversității parte din UNESCO este întregit și de câteva plaje sălbatice compuse din nisip fin, aflate în Sulina (singurul oraș european unde au fost descoperite însemnele pitaților) și Sfântu Gheorghe (mica localitate lipovenească așezată la gura de vărsate a Dunării în Marea Neagră), pe care nu le poți rata într-o vacanță în Delta Dunării.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!