(P) De ce e mai ieftin și mai sănătos să bei apă filtrată

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 11:33

Băutul apei îmbuteliate a devenit un obicei mai ales în zonele urbane. Dacă la sat încă mai există varianta apei proaspete și curate, scoase direct din fântână, în orașe avem doar opțiunea apei de la robinet și a apei minerale îmbuteliate în plastic. Multă lume nu știe însă că există și varianta filtrării apei de la robinet pentru a elimina impuritățile și a reduce substanțele chimice care afectează gustul, mirosul și calitatea apei pe care o consumăm.

Apă mai curată, cu gust mai bun

Filtrează apa potabilă de robinet cu un sistem de filtrare eficient precum BRITA. O cană filtrantă BRITA este o metodă practică și comodă de a te menține hidratat, fără a fi nevoit să cari mereu baxuri de apă de la magazin.

Sistemul de filtrare MAXTRA+ cu care sunt prevăzute cănile BRITA elimină impuritățile pentru a obține o apă limpede și curată. Dar poți uita și de gustul neplăcut de clor din apa de la robinet. Filtrele MAXTRA+ reduc concentrația de clor precum și cantitatea de plumb sau cupru care poate ajunge în apă de pe conducte. Excesul de calcar este și el înlăturat pentru a reduce depunerile de calcar de pe fierbătorul, aparatul de cafea și alte electrocasnice.

Filtrele BRITA MAXTRA+ garantează astfel o apă mai curată, cu gust autentic. Nu uita însă că apa pe care o filtrezi și o consumi trebuie să fie întotdeauna potabilă.

Costuri mai mici

Cănile filtrante BRITA se utilizează pe termen lung, fiind necesară doar înlocuirea filtrelor MAXTRA+. Pentru rezultate optime de fiecare dată, specialiștii BRITA recomandă schimbarea filtrului la aproximativ 150L de apă filtrați. Este simplu să ții evidența apei filtrate datorită indicatorului tip Memo sau Calendar de pe capacul cănii.

Gândește-te câți bani cheltuiești lunar pe apa îmbuteliată. Apoi adaugă costurile suplimentare, la care probabil că nu te-ai gândit: combustibilul mașinii pentru drumurile la magazin, costul salubrizării pentru volumul PET-urilor aruncate la gunoi, dar și costul reparației electrocasnicelor care au o durată de viață mai scurtă din cauza depunerilor de calcar.

Ofertă specială: 15% REDUCERE la cana filtrantă BRITA Marella XL

Profită de oferta lunii octombrie la KitchenShop: cumperi o cană filtrantă BRITA Marella XL, echipată cu un filtru MAXTRA+, la un preț special, cu 15% REDUCERE! Alege dintre cele 3 culori moderne și ușor de integrat în orice bucătărie – alb, albastru sau gri – și înnoiește-ți bucătăria cu unul dintre cele mai vândute modele BRITA. Cana filtrantă Marella XL are o capacitate de 3,5 L de apă și este prevăzută cu un sistem tip Calendar, pentru a ști când e timpul să schimbi filtrul. Încearcă sistemul german BRITA de filtrare a apei, acum cu 15% REDUCERE, la KitchenShop!

Mai puțin plastic, mai mult respect față de natură

O cană filtrantă BRITA reduce consumul de sticle de plastic dintr-o gospodărie cu până la 1500 de sticle pe an. Filtrele MAXTRA+ sunt 100% ecologice, fiind fabricate din materiale naturale, obținute din coajă de nucă de cocos. Cartușele din plastic se reciclează sau se reutilizează în totalitate la fabrica BRITA din Germania.
Pe lângă componenta ecologică a problemei plasticului, cercetările au demonstrat că apa îmbuteliată în PET-uri este dăunătoare sănătății noastre din cauza microparticulelor de plastic transferate din ambalaj în apă. Consumăm fără să știm microplastice odată cu apa pe care o bem, ceea ce ar putea avea consecințe negative pe termen în lung în ceea ce privește sănătatea noastră.

Este foarte important ca deciziile legate de sănătate să fie luate în cunoștință de cauză, de aceea îți recomandăm să te informezi temeinic cu privire la cea mai bună apă pentru tine și familia ta. Mai multe detalii despre sistemele BRITA de filtrare a apei găsești pe www.kitchenshop.ro și pe www.brita.ro

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!