(P) Cum te ajută panourile decorative să dai un vibe elegant livingului?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 septembrie 2020, 09:35

Vrei să îți amenajezi livingul și îți doreșți să-i dai un vibe elegant? Panoul decorativ este soluția soluția în acest caz. Un panou decorativ de interior este ușor de montat și fără prea multe schimbări în amenajarea livingului, vei obține un efect elegant, indiferent de stilul de design ales.

Panourile decorative de interior sunt ușor de montat, indiferent de modelul ales. Acestea vin sub formă de plăci (asemeni gresiei sau faianței) și se prind de perete cu ajutorul unui adeziv special.

Cum să alegi un panou decorativ în funcție de designul dorit

Un mare avantaj al panourilor decorative pentru amenajare living îl reprezintă faptul că pot imită cu succes aspectul lemnului, al cărămizii sau al pietrei naturale, fiind realizate din materiale diverse (de la lemn, PVC, ipsos, polistiren și până la fibră de trestie-de-zahăr). 

Panourile decorative de interior se potrivesc tuturor stilurilor de design interior. 

Stilul industrial

Îți place stilul industrial, compus din elemente precum cărămidă, metal și lemn natur?  Atunci panourile decorative care imită perfect cărămidă sunt alegerea potrivită pentru amenajarea livingului tău. Acestea se potrivesc de minune alături de elemente metalice și din lemn natur, specifice stilului industrial. Pentru a da un plus de culoare încăperii, alege o canapea într-o nuanță puternică de verde sau albastru, care se potrivește perfect cu designul ales.

Stilul futuristic

Dacă eșți adeptul stilului de design futuristic, atunci panourile decorative sunt ideale pentru ține. Le poți folosi fie pentru a decora un perete întreg, fie doar porțiunea de perete din spatele canapelei, de exemplu.  

Stilul navy

Îți place marea și îți doreșți să-ti amenajezi locuința în stil navy? Atunci panourile decorative care imită perfect valurile marii pot fi alegerea potrivită pentru ține. Vopsește pereții livingului  în nuanțe marine și decorează unul dintre pereți sau o parte din acesta cu ajutorul panourilor decorative care imită perfect valurile marii.  Adaugă decorațiuni specifice cu elemente marine, precum scoici, decorațiuni în care este folosită sfoară și tablouri cu tematică marina.

Stilul elegant

Dacă eșți adeptul stilului elegant, care să facă pe oricine îți trece pragul să te invidieze, atunci panourile decorative sunt elemental-cheie pentru amenajare living. Poți vopsi pereții într-o nuanță de bej sau crem și poți decora unul dintre pereți cu ajutorul panourilor decorative elegante, care să dea un plus de elegantă încăperii. Alege perdele și draperii albe, uni, și o canapea într-o singură culoare (de preferat o culoare pală care să se potrivească cu designul ales).

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!