(P) Criterii pentru alegerea unui birou pliabil de calitate

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 septembrie 2020, 10:09

Amenajarea locuințelor cu spațiu limitat sunt o adevărată provocare. Corpurile de mobilier sunt dificil de ales deoarece trebuie să îndeplinească mai multe condiții și de cele mai multe ori, în magazinele de profil, se găsesc doar elemente standard, care nu se potrivesc de fiecare dată ăn orice spațiu. Specialiștii însă găsesc soluții chiar și atunci când totul pare imposibil. După o amplă discuție despre cum putem face dintr-un dormitor un spațiu 2 in 1, am prins câteva ponturi pe care dorim să le împărtășim cu cei interesați. Astfel, dormitorul poate fi de acum și biroul de care ai nevoie! Desigur, cu ajutorul unui birou pliabil

Bineînțeles, un birou pliabil se potrivește în orice spațiu, nu doar în dormitor. Însă, de data aceasta, avem în vedere și faptul că multe dintre companii le permit angajaților să lucreze de acasă. De aici rezultă și nevoia unui birou acasă. Designerii în amenajări interioare optează pentru un birou pliabil și ne sfătuiesc să alegem întotdeauna mobilă office de lux, pentru a obține în spațiul pe care îl amenajăm o atmosferă plăcută.

CUM ALEGI UN BIROU PLIABIL DE CALITATE

Când vorbim despre criteriile de selecție ale mobilierului, există două aspecte prioritare.

  • MATERIALELE DE FABRICAȚIE

Materialul de fabricație este primul element de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi un birou pliabil. Pe piață se găsesc în prezent corpuri de mobilier fabricate din diverse materiale – PAL, MDF, lemn, dar și din polipropilenă sau aluminiu. Cele din urmă formează o pereche reușită, mai ales când este vorba de mobilă office de lux. Un birou pliabil din polipropilenă și aluminiu este foarte ușor și practic, ceea ce îl face perfect pentru utilizare în spațiile mici și ușor de transportat. 

În cazul unui birou pliabil, trebuie luate în considerare mecanismul de închidere și sistemul de blocare a picioarelor. Trebuie să fie cât mai simple, dar rezistente, pentru a putea face față utilizării intense. 

  • FINISAJELE

O pată sau o zgârietură, oricât de mică, denotă de fiecare dată calitatea slabă a mobilierului. Tocmai de aceea, e important ca atunci când achiziționezi un corp să fii atent la finisaje. Mobilierul trebuie să fie plăcut la atingere, cât se poate de fin. Acest lucru indică faptul că a fost bine șlefuit și lăcuit. În acest fel, nu își va pierde nuanța odată cu trecere timpului.

De asemenea, mobilierul de calitate are toate îmbinăturile perfecte și nu are bule de aer, în cazul foliei din PVC. 

Achiziționarea unui mobilier de lux necesită un buget generos și timp pentru a analiza piața și produsele. Există nenumărate magazine de profil, însă puține sunt cele care pun la dispoziția clienților corpuri de mobilier de calitate, care să reziste în timp, să aibă un design deosebit și care pot fi adaptate în funcție de necesitățile clienților. Cu toate acestea, e important ca înainte de a porni la cumpărături să analizezi și spațiul disponibil, să iei măsurătorile corect și să te consulți cu un specialist dacă nu ești sigur pe cunoștințele tale. 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!