(P) Ce rochii de mireasă se poartă în 2021 pentru nunți în aer liber ?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 octombrie 2020, 00:01

În contextul actual – vorbim de pandemia de Coronavirus care a paralizat majoritatea magazinelor fizice, indiferent de natura acestora – cumpărăturile s-au mutat de mult timp în online, iar acum au luat amploare mai mult ca niciodată. Un domeniu destul de afectat de această pandemie este cel al nunților. Cu toate astea, doamnele și domnisoarele care încă își caută rochia de mireasă ideală, chiar dacă au amânat data nunții, se orientează către cumpărăturile online, pentru că sunt cele mai sigure în momentul de față. Și chiar dacă nu pare, shopping-ul virtual oferă mult mai multe avantaje decât lasă să se vadă la prima vedere. Ești o viitoare mireasă? Atunci iată unde găsești rochii de mireasa la prețuri accesibile și special croite pentru femeile care își doresc o rochie elegantă, de poveste:

Croitorie Picasso este recomandarea femeilor care deja s-au bucurat de serviciile și produsele lor. Și pe bună dreptate, deoarece această croitorie te surprinde încă de la prima vizită făcută la ei pe site. Croitorie Picasso este cea mai în măsură croitorie online, gata oricând să îți ofere rochia de mireasă mult visată, iar acest lucru se întâmplă datorită faptului că are în spate o întreagă echipă de oameni profesioniști în domeniul croitoriei, care lucrează mereu cu pasiune și dedicare. Prin intermediul acestui site, poți să îți faci o programare la studioul lor, pentru că primul pas pentru crearea unei rochii pe comandă o reprezintă o vizită face – to – face cu persoana / persoanele care se vor ocupa de realizarea acesteia. La această vizită, poti discuta tipul de rochie pe care îl dorești, materialele preferate, ți se vor lua măsurătorile necesare și se va începe realizarea ei.

Trebuie să știi, viitoare mireasă, că vei fi tratată regește – vei fi cu siguranță în centrul atenției, pentru că meriți să te bucuri de rochia de mireasă mult visată. Iar Croitorie Picasso este în măsură să ți-o ofere, fără să facă rabat de la calitate. Deși nu este ușor să găsești design-ul ideal al rochiei, acest lucru nu este nici imposibil – trebuie doar să ai răbdare și să ai încredere în specialiștii croitoriei, pentru că aceștia știu exact cum să îmbine viziunea ta cu a lor, pentru a realiza un produs final de excepție. Partea și mai bună este că poți urmări evoluția proiectului destinat ție pas cu pas (ca să poți să adaugi sau să schimbi detalii, după preferințe). Nu ezita să îi  spui designer-ului absolut toate doleanțele tale, astfel încât să înțeleagă cât mai bine cu putință ceea ce îți dorești de la produsul final (eleganță, rafinament, croială și așa mai departe).

De ce optează tot mai multe femei pentru rochii de mireasă realizate pe comandă? Deoarece pot să intervină, mai mult sau mai puțin, asupra tuturor detaliilor, astfel încât să nu le scape ceva. Mai pe scurt, vor ca rochia lor să fie impecabilă și să le reprezinte în totalitate. Iar anul acesta, dacă îți dorești ceva aparte, Croitorie Picasso îți recomandă o rochie Haute couture (în traducere, croitorie de lux), care reprezintă cel mai bine confecționarea hainelor care sunt personalizate, făcute pe comandă și care sunt realizate manual. De regulă, în stilul Haute couture se folosesc doar cele mai luxoase și calitative materiale, care sunt mai scumpe decât alte materiale textile disponibile pe piață, cu o atenție la detalii deosebită. Este un stil consacrat și extrem de cunoscut, care și-a câștigat admirația de-a lungul anilor.

Încă un motiv pentru care merită să îți faci rochia de mireasă la comandă, este faptul că vei știi cu siguranță că aceasta va avea un model unic, realizat pe măsurile corpului tău, iar în același timp îți va purta și ampreta personala (tu alegi modelul, accesoriile, materialele și așa mai departe). Acest lucru te va ajuta să te remarci prin originalitate și rafinament. Imaginația este singura care îți poate impune limite, când vine vorba de alegerea rochiei de mireasă (sau, în cazul de față, pentru croirea acesteia). Chiar dacă nu știi de unde să începi, designerii Croitoriei Picasso sunt gata oricând să îți sară în ajutor, oferindu-ți sfaturi și recomandări de specialitate, astfel încât să ajungeți împreună la un numitor comun, iar rezultatul să fie chiar peste așteptări.

Ce rochii de mireasă se poartă în 2021 pentru nunți în aer liber?

  • Rochiile cu trenă detașabilă vor fi mereu la modă, deoarece se potrivesc pe foarte multe tipuri de siluetă. Acest model de rochie îți va oferi un aer regal, demn de o regină, care atrage toate privirile atunci când își face apariția.
  • Rochiile de mireasă tip sirenă sunt ideale pentru nunțile făcute în special vara și sunt ideale pentru a pune în evidență talia. Sunt mulate pe corp astfel încât să creeze efectul vizual de ’’coadă de sirenă’’.
  • Rochiile tip prințesă rămân și ele în topul preferințelor și asta pentru că se potrivesc chiar și siluetelor mai rubensiene. Sunt foarte răspândite în rândul nunților formale și o alegere mai mult decât inspirată dacă nunta ta va avea loc la un castel sau la un domeniu sau o casă istorică, autentică și boemă.
  • Rochia ’’line A’’ este ideală pentru nunțile ținute în locuri mai neobișnuite, precum o plajă exotică, datorită croielii sale simple și lejere, care permite corpului libertate de mișcare la orice pas.

Indiferent de alegerea pentru care optezi, Croitorie Picasso îți este alături, astfel încât să strălucești din cap până în picioare la cel mai important eveniment din viața ta, ca să îți reamintești cu drag acele clipe unice și magice, în care ai fost în centrul atenției!