(P) Câteva trucuri pentru că parfumul să persiste mai mult timp

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 noiembrie 2020, 00:45

Cumpărarea unui parfum foarte scump nu este neapărat o garanție a succesului. La fel ca un costum bun, un parfum trebuie să fie „purtat” corect. Aplicând parfumul preferat în exces va rezulta nu numai folosirea lui nejustificată, dar și un efect invers – o aromă grea și obositoare pentru cei din jur. 

Brandul D&P Parfum este prezent pe piață României de mai bine de 15 ani și reprezintă o serie de arome persistente, cu esențe de calitate și bazat pe standarde Europene

(P) Câteva trucuri pentru că parfumul să persiste mai mult timp

D&P Parfum este și va rămâne același brand original pe care mulți dintre noi deja îl cunoaștem și suntem mulțumiți de el. Grupele de parfum, fiecare unic și îmbătător în felul sau vor satisface preferințele fiecăruia.

Fie că iubeșți arome citrice, proaspete și pline de viață, sau cele florale, care prin dulceață lor te fac să plutești, vei aprecia cu siguranță compoziția și dozajul potrivit al acestora. Iubitorii de arome lemnoase se vor învălui în căldură și consistență combinației perfecte dintre cedru, lemnul de santal, vetiver, patchouli, bambus, abanos și lemn de guaiac, iar cei care preferă prospețimea ușor picantă a ierburilor aromate nu vor rămâne dezamăgiți: buchetul de arome de lavandă, salvie, cimbru, busuioc și rozmarin te vor însoți întreagă zi și îți vor oferi un plus de senzualitate.

(P) Câteva trucuri pentru că parfumul să persiste mai mult timp

Să nu uităm de faptul că: Un parfum va miros\si mai mult și mai plăcut dacă este aplicat corect.

În cele ce urmează vrem să-ți oferim câteva sfaturi și  trucuri ale utilizării parfumurilor:

  1. Diferite grupuri de arome nu se amestecă

Când utilizezi mai multe tipuri de produse cosmetice parfumate (să zicem, parfum, deodorant și crema de corp), alege produse din aceeași serie sau cel puțin cu arome similare. 

     2. Fiecare parfum are timpul său de utilizare

În timpul zilei și în sezonul cald, se recomandă să se acorde preferința parfumurilor ușoare. Din contră, în timpul ieșirilor de seară și cu debutul vremii reci, vei alege dintre aromele lemnoase și cele citrice.

      3. Parfumul se aplică doar pe piele

Poate că aceasta este cea mai importantă regulă: orice parfum este aplicat exclusiv pe piele. Nu vrei suprize neplăcute cum ar fi petele pe haine, nu-i așa?

     4. Alege zona de aplicare a parfumului corect și evită de a atinge zona respectivă

Una dintre cele mai potrivite zone pentru pulverizare sunt zona gâtului, spatele urechii și încheieturile mâinilor, unde pulsul este mai accentuat și aromă va fi activizata mai rapid.

IMPORTANT DE ȘTIUT: nu este recomandat de a pulveriza parfum în păr deoarece aceasta va usca părul și îl va face să arate neîngrijit.

D&P parfum este compania pentru care orice esență contează. Alege să îți dezvălui personalitatea cu o aromă unică și persistenta. Magazinul online www.dpparfum.ro îți oferă șansă să comanzi parfumurile preferate și să te bucuri de oferte speciale în fiecare zi, din orice colț al țării. Făcând o comandă chiar acum ai livrarea la domiciu gratuită în toată țara!