(P) Cabinet ORL în Iași – Dr. Adrian Avasiloaiei

De Unica.ro, pe

Când vine vorba despre copiii noștri, ne dorim tot ce este mai bun pentru ei. Vrem cea mai bună mâncare, cele mai bune haine, cele mai bune grădinițe, cele mai bune școli, cele mai bune oportunități, cele mai bune condiții, iar când se ajunge la probleme de sănătate, ne dorim cele mai bune servicii medicale, oriunde am fi în țară.

Iar părinții din Iași sunt exact la fel. Atunci când se gândesc la copiii lor, nimic nu este prea bun pentru ei. În special când este nevoie de servicii medicale. Asta și pentru că sunt foarte puțini doctori specializați care știu să se ocupe de copii în așa fel încât să nu ii sperie și să le ofere încrederea de care un copil are nevoie pentru a coopera și a putea descoperi afecțiunile mai repede, dar și pentru ca mai târziu în viață să aibă încredere să se adreseze unui doctor ori de câte ori este nevoie. 

Este și cazul doctorilor ORL-iști. Încă din primii ani de viață, când copiii pot fi foarte înclinați spre înghițirea obiectelor mici sau spre îndesarea lor în nas, orice părinte trebuie să se „împrietenească” cu un ORL-ist. Iar în Iași este un doctor ORL care are o înclinație către copii și reușește să fie exact ceea ce este nevoie pentru a-i face să colaboreze și să rezolve cât mai repede problemele. Acesta este doctorul Adrian Avasiloaiei, fiind, totodată, unul dintre cei mai apreciați doctori ORL din Iași, atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Cabinetul său este unul foarte ușor de găsit, mai ales dacă apelați la site-ul https://orliasi.ro/. Aici găsiți toate informațiile de care puteți avea nevoie pentru a vă lămuri în legătură cu orice aspect legat de specializarea domnului doctor Avasiloaiei. În afară de informații detaliate despre domnul doctor, găsiți informații despre toate consultațiile oferite aici, în cabinet, dar și despre onorariile practicate. 

Cea mai bună funcționalitate a acestuia este faptul că se pot face programare preluând datele de contact. Iar avantajul cabinetului este faptul că are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce înseamnă că puteți deconta consultațiile, având nevoie doar de o trimitere din partea doctorului de familie.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!