(P) August – 5 arome pentru femei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 august 2020, 08:44

24August este la fel ca seara zilei de Duminică. De aceea ne dorim să-l petrecem cât mai frumos și desigur, memorabil. Plimbările prin parc, cina la o terasă sau o vacanță pe malul mării sunt activitățile tocmai potrivite pentru serile de august.

O femeie adevărată știe că stilul ei nu va fi complet fără a purta și un parfum pe ea, și pentru că acesta poate spune extrem de multe despre cea care îl poartă,  îți prezentăm mai jos 5 arome potrivite pentru a fi purtate vara, mai cu seamă, în august.

Dolce & Gabbana  Light Blue

Imaginați-vă o seară petrecută în Italia undeva pe coasta Amalfi. Aroma acestui parfum cu siguranță ne duce duce cu gândul acolo.  Esența are un an amestec îmbietor de note florale și fructate din iasomie, bambus, trandafir alb și chihlimbar, amestecate între ele pentru a emana feminitate și desigur eleganță.

Calvin Klein  Eternity Summer

Chiar de la prima pulverizare, aroma ne duce cu gândul la plajele însorite. Acest parfum se potrivește perfect pentru a fi purtat cu rochiile vaporoase. Are un amestec de note de gardenie, bujori, flori de portocal și pere japoneze, care îl fac perfect pentru femeile care prefera parfumurile floral-fructate.

Tom Ford – Neroli Portofino

Pornim de la faptul că acest parfum este unul unisex, dar care cu siguranță se potrivește de minune unei seri lungi de August. Aroma combină note de neroli tunisian, bergamotă italiană, lamâie siciliana, floare de portocal și lavandă care redau perfect senzația unei brize răcoroase și a apei limpezi a mării. Acest parfum cu siguranță își merită prezența 

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Parfumul Acqua di Gioia combină prospețimea apei, căldura soarelui și frumusețea divină a florilor. Acesta are un parfum rafinat, combinând în mod paradoxal pasiunea și blândețea. Compoziția sa aduce un omagiu apei care este izvorul fericirii. Parfumul este conceput pentru femeile iubitoare de libertate, echilibrate și dornice de viață. Este o aromă ușoară, dar cu caracter, care merită a fi purtată și poate fi găsită ușor https://makeup.ro/categorys/324237/

Versace Versense

Versace Versense este o aromă florală-lemnoasă, concepută pentru femeia modernă. Parfumul se deschide cu note de bergamotă, mandarină și pară, care creează o aromă unică și irezistibilă, tocmai potrivită pentru serile de vară. Inima parfumului descoperă un amestec floral de cardamom, iasomie, crin și narcis, care scoate în evidență feminitatea și senzualitatea celei care îl poartă. Compoziția se încheie cu o aromă seducătoare formată din note de lemn de santal și măslin, care persistă un timp îndelungat.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!