(P) Amenajarea camerei – 4 accesorii de mobilă pentru un dormitor chic și încăpător

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 octombrie 2020, 01:36

După o serie de căutări fără noroc, te-ai gândit că cel mai bine este să pui în aplicare propriul proiect pentru amenajarea camerei? Accesoriile de mobilă pentru dormitor sunt piesele pe care trebuie să te concentrezi fiindcă reprezintă cheia pentru optimizarea spațiului și obținerea unui aer chic.

Pentru un pasionat de bricolaj și amenajări va fi ca o joacă de copil să dai viață ideilor tale pentru modernizarea camerei în care dormi. 

Citește care sunt accesoriile de mobilă care te ajută să obții dormitorul perfect, un spațiu aflat în armonie cu personalitatea și cu stilul tău de viață.

Idei de accesorii de mobilă pentru dormitor

Accesorii pentru dressing

Cum ar fi să îți poți alege de la A la Z piesele care compun dressingul tău? Pare de necrezut? Ei bine, cu MAM Bricolaj este mai simplu decât ai impresia să îți faci mobilă la comandă, singur ori cu ajutorul echipei. Explorează gama de accesorii din depozitul online ori din cele două magazine situate în București și alege piesele care se pliază pe nevoile tale. Ai la îndemână: bară de haine, suport de umerașe, pantofar, suport de pantaloni și multe altele de acest tip. Folosește astfel de piese pentru a obține dressingul perfect pentru tine și partenerul de cuplu. Vei optimiza la maximum spațiul depozitare și vei adapta dulapul la piesele din garderoba ta.

Sisteme de uși glisante

Alte accesorii de mobilă pentru un dormitor la modă sunt sistemele de uși glisante. Aceste piese îmbină cu succes esteticul cu funcționalul, depășind așteptările tuturor clienților. De acum poți uita de limitele pe care le impun întotdeauna dormitoarele mici și care, trebuie să recunoaștem, sunt destul de frustrante.

În depozitul online MAM Bricolaj nu găsești doar o gamă variată de accesorii care te ajută să economisești spațiu prețios, ci adevărate soluții inovatoare în sectorul amenajărilor de interioare. 

Mânere pentru piesele de mobilier

Nu subestima efectul estetic al mânerelor în amenajarea dormitorului. Deși sunt niște piese mici, influențează mai mult decât îți imaginezi întregul ansamblu. Aceste accesorii de mobilă pentru dormitor te ajută să obții o mobilă unică, așa cum nu vei găsi chiar în orice locuință. Singura provocare va fi să te asiguri că obiectele alese se potrivesc cu restul accesoriilor din cameră. Dacă preferi un stil mai simplu, poți alege modele de mânere din aluminiu cu aer minimalist. Însă dacă te atrag notele mai condimentate, mizează pe modele de mânere negre, antichizate, cu inserții romantice ori de tip scoică. Pentru dormitorul copiilor poți personaliza sertarele cu butoare simpatice inspirate din lumea desenelor animate ori a insectelor. 

Butonii

La fel ca mânerele pentru mobilă, și butonii joacă un rol important în amenajarea camerei. Acum ai ocazia să lași în spate piesele simple, care nu atrag atenția, și să investești în unele cu adevărat chic. În tendințe se află butonii din cristal, cu aer antic aurii (ideali pentru interioarele de inspirație vintage), din argint cu inserții albe și negru mat (pentru camerele în stil contemporan). Tot ce trebuie să faci este să observi care dintre aceste accesorii de mobilă se integrează mai bine în dormitorul tău.

Este atât de simplu să faci mobilă la comandă atunci când ai la dispoziție un stoc aproape nelimitat de accesorii care mai de care mai deosebite. Alege-ți singur piesele de care ai nevoie pentru mobilierul dormitorului la care visezi. Dacă ești nehotărât ori ai dileme, echipa MAM Bricolaj îți oferă consultanță