(P) Acum este cel mai bun moment pentru a te înscrie la cursuri de dezvoltare personală!

De pe Ultimul update Marți, 23 februarie 2021, 09:58

Dacă, la începutul anului trecut, școala online nu părea o opțiune viabilă, astăzi toți profesorii și elevii s-au acomodat cu platforme precum Zoom, Meet sau Classroom. Alături de elevii lor, educatorii, învățătorii, profesorii, dar și părinții au învățat cum să ia parte la o metodă diferită de predare. 

Participarea la cursuri online a devenit parte integrantă a sistemului de educație, situație la care toată lumea a trebuit să se adapteze. Cu toate acestea, trebuie să știi că există și echipe de profesioniști, care au experiență în predarea de cursuri de dezvoltare personala în mediul online, cum este exemplul echipei de traineri Success Academy. 

Proiectul Success Academy a luat ființă în anul 2016, deși echipa care formează Academia are o experiență de peste 17 ani în domeniul educației și al trainingului. Fiind o „școală altfel”, aceasta vine în completarea programei școlare tradiționale și le oferă tinerilor adulți toate informațiile de care au nevoie pentru a se descurca în viața reală.

Program complet și coerent de dezvoltare personală

Dincolo de cunoștințele de ordin teoretic pe care le dobândesc la școală, tinerii au nevoie de un program de dezvoltare personală, care să îi învețe să aibă mai multă încredere în ei înșiși, să comunice eficient, să se organizeze, cum să administreze banii ș.a.m.d.

Înscrierea la cursuri de dezvoltare personală copii (11-14 ani) și adolescenți (15-18 ani) implică participarea la un program coerent de dezvoltare personală, oferit de traineri cu experiență în domeniu. Fiecare elev va beneficia de consiliere individuală, feedback personalizat și sprijin constant. 

Echipa Success Academy știe că investiția în educația tinerilor reprezintă o investiție în viitor, așa că este dispusă să facă orice este nevoie pentru a-i ajuta pe elevi să descopere nu doar ce își doresc cu adevărat de la viață, ci și cum trebuie să procedeze pentru a obține tot ceea ce își propun.

Trebuie să știi că aceste cursuri de dezvoltare personală se predau atât online, cât și în clasă. De altfel, sediul Success Academy este certificat conform Standardului Dekra Trusted Facility, ceea ce înseamnă că spațiile puse la dispoziție sunt sigure și îndeplinesc cele mai înalte standarde de igienă și siguranță.

(P) Acum este cel mai bun moment pentru a te înscrie la cursuri de dezvoltare personală!

Cursuri de limba engleză pentru toate nivelurile

Pentru orice tânăr adult, este important să gândească și să se exprime liber în limba engleză. Astfel, participarea la cursurile oferite de Success Academy implică o sesiune săptămânală de cursuri de dezvoltare personală în engleză. 

Programa școlară implică predarea timpurilor verbale, a vocabularului și altele. În schimb, Academia îi învață pe tineri cum să folosească engleza în conversațiile de zi cu zi și le oferă nenumărate cunoștințe de ordin practic, care le vor fi deosebit de utile pe viitor. 

Cursurile sunt adaptate în funcție de nivelul de engleză al fiecărui participant (începător, intermediar sau avansat) și garantează că, până la încheierea anului de studiu, fiecare elev va stăpâni această limbă străină.

Cum te poți înscrie?

Dacă vrei să participi la cursuri de dezvoltare personală, inscrie-te pe successacademy.ro la o ședință demo. La aceasta din urmă, sunt invitați atât copiii, cât și părinții acestora. După ce îi vei cunoaște pe trainerii Success Academy și vei participa la o sesiune de curs gratuit, poți hotărî dacă vrei să te înscrii la cursurile care te vor ajuta să evoluezi din punct de vedere personal și profesional.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!