(P) 5 Motive pentru care ar trebui să investești într-o geantă damă office de calitate premium

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 octombrie 2020, 14:46

Orice femeie care pune preț pe vestimentația ei și îi pasă de modul în care este privită de cei din jur, trebuie să dețină măcar o geantă damă office de calitate premium. O astfel de geantă se recunoaște ușor după calitatea materialelor din care este fabricată și atenția pe care producătorul ei a acordat-o detaliilor. Ea nu este o geantă pe care s-o cumperi azi și s-o porți doar un sezon, ci un accesoriu pe care să-l porți cu plăcere ani de-a rândul. În ceea ce privește costul, o astfel de geantă este mai scumpă decât o poșetă obișnuită, dar motivele pentru care ar trebui să investești în ea fac ca investiția să merite fiecare bănuț.Iată 5 din cele mai importante din acestea:

De ce să investești într-o geantă damă office de o calitate excepțională?

#1 Îți schimbă instant imaginea

Când porți pe umăr sau pe braț o geantă damă piele, lucrată cu migală și cu un aspect deosebit, ea devine instant punctul focal al al întregii tale ținute.

Cu alte cuvinte, îți dă posibilitatea să mai “trișezi” din când în când în ceea ce privește hainele pentru că orice piesă vestimentară ai purta, geanta o va face să pară scumpă, elegantă și sofisticată.

#2 Se potrivește în orice mediu

Dacă alegi un model minimalist, dar cu personalitate, poți să porți o geantă damă office și ca geantă de călătorie, sau poșetă care să-ți completeze ținuta la ocaziile speciale.

Ai grijă doar atunci când o alegi să aibă dimensiuni moderate, deoarece în acest fel crește numărul posibilităților de asortare.

#3 Se transformă într-o comoară a familiei

O geantă de calitate rămâne în familie și bucură mai multe generații. Chiar dacă moda este schimbătoare, trendurile revin în mod ciclic. Să luăm ca exemplu modelul Boston. Acest tip de geantă a fost inventat în New York, în anii 1890 și este la fel de apreciat acum, la 130 de ani după prima apariție.

De aceea, când vine vorba de genți, merită să investești în modele clasice, atemporale, confecționate din materiale rezistente, pentru că practic le vei putea purta pentru totdeauna.

#4 Costă mult mai puțin decât o geantă ieftină

Nu doar pentru că nu se demodează, ci și pentru că aspectul ei rămâne intact în timp, o geantă de calitate este de fapt mai avantajoasă decât o geantă ieftină. Iar de acest lucru îți poți da seama făcând un calcul simplu.

Împarte prețul pe care l-ai plătit pentru o geantă premium la numărul de zile de utilizare și vei vedea că obții o sumă mai mică chiar decât banii pe care îi cheltuiești zilnic pe cafea.

#5 Este mai mult decât o geantă

O geantă statement, din piele, potrivită pentru birou, nu este o geantă obișnuită, ci un simbol al statutului tău în societate. Ea conferă imaginii tale prestigiu, rafinament, originalitate și personalitate, caracteristici pe care toată lumea le caută la o femeie cu o carieră strălucită.

De unde să cumperi o geantă care să te ajute să te remarci?

S-a lansat noua colecție a brandului românesc Alluxuri, cu produse fabricate exclusiv în Italia, din care fac parte o mulțime de modele de genți office de piele care îndeplinesc toate caracteristicile enumerate mai sus!

Dacă vrei să ieși în evidență printr-un stil unic și cei din jur să te admire pentru bunul tău gust și eleganța de care dai dovadă, alege din această colecție o geantă damă office care să se potrivească la fix cu personalitatea ta.

Cu un design inspirat din cele mai noi trenduri în modă, gențile Alluxuri sunt niște bijuterii care îți elevează ținuta și îți oferă imaginea pe care o meriți și ți-o dorești.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!