Jabra reinventează adevărata tehnologie wireless cu ajutorul noilor modele de căști Elite

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 octombrie 2021, 17:17

• Redefinirea gamei true wireless cu ajutorul următoarei generații de produse Jabra Elite, fiecare adaptat unor nevoi specifice
• Elite 7 Pro oferă performanțe inovatoare pentru apeluri cu noua tehnologie Jabra MultiSensor Voice ™, o durată de viață mai lungă a bateriei, cu 9 (nouă) ore de redare non-stop și cu ANC (Active Noise Cancellation) reglabil
• Elite 7 Active oferă cea mai bună stabilitate în ureche celor ce au un stil de viață activ, cu ajutorul tehnologiei Jabra ShakeGrip™
• Elite 3 oferă o calitate superioară a sunetului și apeluri clare la un preț accesibil, în gama TW al brandului Jabra
• Elite 2 oferă un sunet puternic la cel mai mic preț al gamei TW practicat de Jabra

Jabra anunță lansarea a trei produse din noua gamă true wireless Elite – Elite Pro, Elite Active și gamele de bază Elite. Reinventarea înseamnă depășirea limitelor, iar brandul Jabra și-a propus să treacă dincolo de ele cu ajutorul noii tehnologii pentru apeluri, potrivirii în ureche, experienței audio și designului.

Noutățile includ Jabra Elite 7 Pro, un produs revoluționar, care dispune de tehnologia Jabra MultiSensor Voice ™, oferind cele mai bune performanțe pentru apeluri din categoria sa. Jabra lansează, de asemenea, Elite 7 Active acoperit cu strat inovator ShakeGrip ™, perfect pentru cei cu un stil de viață activ. Și cea de a treia noutate din gamă este Jabra Elite 3, care se adresează unui public larg și care conferă un sunet fantastic în timpul mișcării. Această gamă Elite redefinită aduce cele mai noi descoperiri din tehnologia true wireless: fiecare produs este conceput special pentru a reda adevărata experiență true wireless, prin introducerea unor tehnologii noi, unice și optimizate pentru diverse utilizări, având, totodată, un design elegant și extrem de modern.

Fiind una dintre companiile – pionier care a introdus tehnologia true wireless, Jabra a experimentat și optimizat această tehnologie cu ajutorul celor șase generații lansate și reinventează true wireless-ul prin intermediul noilor modele, menite să se adapteze mai bine nevoilor specifice a milioane de utilizatori din zielele noastre. Noua categorie Pro Jabra este concepută pentru cei care vizează claritatea în timpul apelurilor și atunci când ascultă muzică, permițând utilizatorilor să experimenteze fără limite produsele true wireless. Categoria Jabra Active este adaptată stilului de viață sportiv, activ, mereu în mișcare, iar căștile sunt proiectate special pentru a rămâne fixate în ureche atunci când transpiri. În cele din urmă, Elite 3 fac parte din categoria de bază Jabra, oferind un nou standard pentru sunetul entry-level, în mișcare.

Jabra MultiSensor VoiceTM

Jabra reinventează adevărata tehnologie wireless cu ajutorul noilor modele de căști Elite

Introducerea tehnologiei inovatoare Jabra MultiSensor Voice ™ pentru Elite 7 Pro oferă o claritate maximă a apelurilor, chiar și în cele mai zgomotoase locuri. Din ce în ce mai mulți oameni țin legătura prin apeluri voce: apelurile vocale au crescut de la an la an, iar în 2021 apelurile ocupă numărul doi în topul utilizării, după muzică **. Jabra MultiSensor Voice ™ are la bază un senzor de conducție osoasă, combinat cu patru microfoane și algoritmi pentru a asigura claritatea apelurilor. Experiența Jabra în dezvoltarea algoritmilor inteligenți a transformat acest brand într-unul dintre artizanii creării de produse pentru consumatorii care utilizează această tehnologie hibridă.

Un senzor de ultimă generație pentru voce (Voice Pick-Up), disponibil în ambele căști in-ear, face ca Jabra MultiSensor Voice ™ să fie atât de eficient. Algoritmii inteligenți analizează în mod constant tipurile de zgomot preluate de microfoanele încorporate și, atunci când detectează zgomotul vântului, activează automat senzorul VPU. Tehnologia de conducție osoasă este utilizată pentru a transmite vocea prin vibrațiile din osul maxilarului, iar algoritmul inteligent folosește, ulterior, cea mai bună combinație a senzorului de conducție osoasă și a microfoanelor, pentru a transmite cea mai bună claritate a apelului.

În plus, anularea activă a zgomotului (ANC), ajustabilă, creează o experiență extrem de captivantă. Sunetul poate fi personalizat și mai mult prin crearea unui profil audio cu ajutorul tehnologiei Jabra MySound și cu ajutorul utilizarării tehnologiei HearThrough, care permite utilizatorului să definească exact cât de mult zgomot exterior dorește să audă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Căștile Elite 7 Pro sunt cu 16% mai mici decât extrem de popularele Jabra Elite 75t, care sunt cele mai mici căști Jabra de până acum. Folosind baza de date Jabra de peste 62.000 de scanări unice ale urechii, pionierul tehnologiei a reușit să creeze o hartă a urechii umane medii și să utilizeze informațiile pentru a reproiecta total căștile. Ulterior, după testarea masivă, Jabra a reușit să producă căști in-ear care oferă o calitate excepțională a sunetului și un confort optimizat.

Căștile oferă 9 (nouă) ore de redare non-stop cu ANC și 35 de ore de încărcare a carcasei, cu încărcare rapidă, care oferă 1,2 ore de baterie în doar 5 minute. Elite 7 Pro sunt disponibile și cu Alexa încorporat, Siri și Asistent Google * (* numai pentru Android).

Tehnlonogia Jabra ShakeGripTM

Pentru cei care caută cea mai bună alternativă pentru un stil de viață activ, Jabra Elite 7 Active sunt concepute special pentru afinitățile lor. În afară de tehnologia Multisensor Voice, versiunea Active conferă aceeași experiență de înaltă calitate ca și Elite 7 Pro, cu patru microfoane încorporate pentru apeluri și două suplimentare pentru personalizarea sunetului, plus ANC reglabil. În plus, pe baza “scanării” unice a urechii de către Jabra, utilizarea învelișului din cauciuc-siliconat lichid și a designului unic, noul model Elite 7 Active cu acoperire ShakeGrip este conceput pentru a garanta o adaptare optimă indiferent de mișcările tale, schimbând modul în care oamenii se antrenează. Pentru cei care fac mișcare în aer liber, plasa microfonului elimină din apeluri zgomotul produs de vânt, în timp ce sunetul care sporește performanța asigură o experiență muzicală puternică în timpul antrenamentului.

Jabra Elite 3

Jabra reinventează adevărata tehnologie wireless cu ajutorul noilor modele de căști Elite

Jabra Elite 3 este alegerea ideală pentru cei care caută un sunet bogat, un bas puternic și apeluri clare, la un preț mai mic. După ce și-a asumat un decalaj față de piață în ceea ce privește căștile cu un preț mai mic, care oferă, însă, o calitate excepțională a sunetului, Jabra și-a folosit anii de expertiză pentru a face din acuratețea sunetului o prioritate. Căștile sunt proiectate pentru a aduce muzica la viață cu ajutorul difuzoarelor de 6 mm și pentru a efectua apeluri clare cu ajutorul tehnologiei de apel cu 4 microfoane, un egalizator de muzică performant, includerea codecului audio Qualcomm aptX ™ HD și șapte ore de viață a bateriei (28 de ore, inclusiv carcasa de încărcare). Căștile oferă o izolare excepțională a zgomotului de fundal și, prin utilizarea tehnologiei HearThrough, utilizatorii pot alege când să audă sunetele din jur.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Elite 3 oferă, de asemenea, o utilizare confortabilă și sigură pe tot parcursul zilei, un design danez elegant, într-o nouă gamă de culori, inclusiv gri închis, bleumarin, mov liliac și bej deschis.

René Svendsen-Tune, CEO la Jabra, a declarat: „Suntem mai conectați ca niciodată, lumea nu a fost nicicând mai zgomotoasă, mai activă, ceea ce necesită o tehnologie inovatoare pentru a ne asigura că oamenii pot beneficia de o voce clară, de acuratețea sunetului la apeluri și de o experiență muzicală completă. La Jabra, alocăm mulți ani de experiență pentru a depăși limitele tehnologiei și pentru asta lansăm Elite 7 Pro, Elite 7 Active și Elite 3. Introducerea acestor noi produse semnifică o evoluție uriașă pe piață și suntem încântați să fim în frunte.”

Jabra Elite 2

Jabra reinventează adevărata tehnologie wireless cu ajutorul noilor modele de căști Elite

Ultima lansare din noua gamă, Jabra Elite 2, este potrivită și pentru cei care doresc un sunet clar, amplu, la cel mai mic preț Jabra. Nu trebuie să ne lasăm păcăliți de dimensiunea redusă a difuzoarelor de 6 mm, deoarece oferă o calitate audio ridicată și un bas puternic. Căștile Jabra Elite 2 se mândresc cu un EQ personalizabil, cu izolarea zgomotului și includerea codecului audio Qualcomm aptX ™ HD.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nici designul deosebit al Jabra nu este compromis; confortabile și plăcute la utilizare pe tot parcursul zilei, sunetul lor puternic nu este singura calitate a căștilor Jabra Elite 2. A rămâne conectat toată ziua este posibil cu tehnologia de apeluri cu 2 microfoane, activarea instantanee Alexa, redarea Spotify cu o singură atingere* și tehnologia Google Fast Pair. Certificate cu grad de protecție IP55. Căștile Jabra Elite 2 sunt disponibile în două nuanțe, gri și bleumarin și oferă 7 ore de viață a bateriei (21 de ore inclusiv carcasa de încărcare). *Doar pentru Android

Caracteristici și specificații Elite 7 Pro:

• Jabra MultiSensor Voice ™ pentru sunet profesionist
• ANC reglabil pentru imersie completă
• 9 ore de joc non-stop cu ANC, 35 de ore cu carcasă
• Durabilitate IP57
• BT ver. 5.2
• Utilizabile in-ear & multi-conectare (prin upgrade)
• Alexa încorporat, Siri și Asistent Google * (*doar pentru Android)

Modelul Elite 3 va fi disponibil începând cu 1 septembrie, în timp ce Elite 7 Pro și Elite 7 Active vor fi disponibile pe 1 octombrie. Toate produsele vor fi disponibile la retailerii selectați la:

• Elite 7 Pro: preț recomandat 199 EUR
• Elite 7 Active: PVR 179 EUR
• Elite 3: PVR 79 EUR
• Elite 2: PVR 59 EUR.Pentru mai multe informații, vizitați www.jabra.com/elite

Despre Jabra

Jabra este un brand lider mondial în soluții audio, video și de colaborare – concepute pentru a îmbunătății viața consumatorilor casnici și a profesioniștilor. Cu mândrie că facem parte din Grupul GN, ne-am angajat să lăsăm oamenii să audă mai mult, să facă mai mult și să fie mai mult decât au crezut vreodată posibil. Prin excelență inginerească, Jabra este în frunte, bazându-se pe 150 de ani de muncă de pionierat în cadrul Grupului GN. Acest lucru ne permite să creăm instrumente integrate pentru call-centre, birouri și colaborare care să ajute profesioniștii să lucreze mai productiv de oriunde; și căști true wireless care le permit consumatorilor să se bucure mai bine de apeluri, muzică și conținut media. Grupul GN, fondat în 1869, operează în 100 de țări și oferă inovație, fiabilitate și ușurință în utilizare. GN are 6.500 de angajați și în 2020 a raportat venituri anuale de 13,4 miliarde DKK. Brandul Jabra reprezintă aproximativ. 8.7 miliarde de DKK și angajează 1.900 de persoane. GN face ca viața să sune mai bine și este listată pe Nasdaq Copenhaga. www.jabra.com
© 2021 GN Audio A / S. Toate drepturile rezervate. Jabra® este o marcă înregistrată a GN Audio A / S. Toate celelalte mărci comerciale incluse aici aparțin proprietarilor (designul și specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă).

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!