Gene naturale – Recomandări pentru îngrijirea lor

Greșelile obișnuite, cum ar fi frecarea  prea tare sau prea des a ochilor, îndepărtarea agresivă sau inadecvată a rimelului, utilizarea produselor de înfrumusețare care conțin etanol, parabeni sau ftalați și împărțirea materialelor de machiaj cu alții pot duce la ruperea sau căderea genelor naturale. În această postare vă vom spune ce ar trebui să faceți și să evitați pentru a le oferi cea mai bună îngrijire.

Diferența dintre genele bine îngrijite și altele care au fost maltratate este vizibilă cu ochiul liber. Primele vor părea mai populate, vor arăta mai lungi și cu o curbură mai mare; În plus, vor prezenta o culoare mai intensă și mai atractivă. În consecință, ochii vor apărea mai mari și mai captivanți; adică cu un aspect mai intens, vital, capabil să transmită o mare personalitate.

Cum să ai grijă de genele tale naturale pas cu pas

Pe lângă creșterea forței și expresivității  aspectului, genele joacă un rol esențial în protejarea ochilor. Și dacă doriți să le păstrați sănătoase și robuste, este esențial să aveți grijă de ele în cel mai potrivit mod. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să te bucuri de un look irezistibil:

Periați-vă genele naturale zilnic și folosiți pensule machiaj de calitate. În acest fel îl vei menține sănătos și îi vei favoriza dezvoltarea. Recomandarea noastră este să cumpărați o perie specială și să o folosiți mereu, pe ambele pleoape, cu o mișcare fluidă care merge de la rădăcini până la vârfuri.

Nu te culca niciodată fără să te demachiezi. Mascara sau orice alt machiaj aplicat pe ochi trebuie îndepărtate zilnic. Sfatul nostru este să folosiți un demachiant dedicat zonei respective, care este și hipoalergenic. Înmuiați un tampon de bumbac și puneți-l pe pleoapa închisă pentru câteva secunde pentru ca produsul să se înmoaie; apoi se curăță cu un masaj ușor.

Hrănește-ți genele. Aceasta este o parte a anatomiei tale care necesită, de asemenea, o nutriție bună și hidratare zilnică, pentru a rămâne sănătos și frumos; În plus, creșterea acestuia va fi stimulată și densitatea acestuia se va îmbunătăți. După demachiere, aplicați ușor vaselină, ulei de măsline sau de migdale și chiar infuzie de flori de mușețel pe gene cu un tampon de bumbac.

Alegeți un machiaj de bună calitate. Asigurați-vă că rimelul pe care îl folosiți este de o marcă recunoscută. De asemenea, verificați dacă formula sa conține extracte naturale de înfrumusețare, precum colagenul. Un produs de proastă calitate poate provoca daune ireparabile genelor tale pe termen lung.

Învață să folosești ondulatorul. Acest dispozitiv permite genelor să apară mai lungi și le crește curbura, ceea ce are un efect de înfrumusețare asupra ochilor. Dar, dacă nu îl folosești în mod corect, s-ar putea să-ți rupi și să-ți slăbești genele. În orice caz, încercați să-l folosiți doar pentru evenimente speciale.

Protejați-le de puterile distructive ale razelor UV. Expunerea la soare nu numai că vă dăunează pielii, ci și genelor; care se usucă și devin casante. Pentru a evita acest lucru, nimic mai bun decât ochelarii de soare, care vă vor proteja și restul structurilor oculare.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!