(P) #Estetiqmakeover: nu lăsa cariera să stea în calea frumuseții

De Unica.ro pe Ultimul update Marți, 20 octombrie 2020, 10:59
(P) #Estetiqmakeover: nu lăsa cariera să stea în calea frumuseții

În urma campaniei #EstetiqMakeover, 5 femei extraordinare au beneficiat de 2 luni de tratamente estetice faciale și corporale de ultimă generație, aplicate în baza unui plan personalizat, realizat de o echipa multidisciplinară de medici și terapeuți cu experiență vastă în estetică.

Una dintre câștigătoare este Georgiana Radu, 26 de ani. Georgiana este medic rezident chirurg și pentru că ne-am dorit să îi recompensăm dăruirea pentru profesie și grija față de oameni, i-am oferit o vară de răsfăț. În urma diagnozei faciale, Dr. Cristina Cucu a stabilit un protocol de tratament care să reechilibreze tenul cu exces de sebum al Georgianei și să elimine acneea și semnele lăsate de ea. Tratamentele au inclus sesiuni cu laserul Clearskin, Oxygeneo Balance și peeling Noon Aesthetics.

(P) #Estetiqmakeover: nu lăsa cariera să stea în calea frumuseții

Pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în perioada în care a învățat pentru examenul de rezidențiat, Georgiana a urmat un program de remodelare cu Hydroshape, bicicleta subacvală, cu Rollshape, masajul cu role sub influența razelor infraroșii și cu echipamente cu radiofrecvență uni și tripolară și ultrasunete. Rezultatul: Georgiana este acum admirată de toată lumea pentru noua sa siluetă și strălucire.

(P) #Estetiqmakeover: nu lăsa cariera să stea în calea frumuseții

Laserul împotriva acneei Clearskin pătrunde adânc sub piele, provocând leziuni termice glandelor sebacee, distrugând bacteriile P. acnes și reducând secreția de sebum, fără a afecta epidermul. Mecanismele integrate de tip vid extrag materialul sebaceu acumulat în pori, în timp ce contactul răcoritor protejează pielea, reduce durerea și permite o acțiune mai sigură asupra glandelor sebacee din derm.

Protocolul a fost continuat cu OxyGeneo Balance, tratamentul noninvaziv 3 în 1, care purifică și netezește tenul gras și ajută la îmbunătățirea aspectului și texturii acestuia. Geneo Balance OxyPod conține cărbune din bambus pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanți și acid mandelic ce ajută la tratarea tenului cu tendință acneică. Serumul Geneo Balancing completează efectul tratamentului datorită antioxidanților puternici, vitaminelor, nutrienților și ingredientelor purificatoare (acid salicilic, peptide, ulei de jojoba și argan, extract de vanilie și coada calului), precum și datorită unui derivat al acidului azelaic.

Unul dintre tratamentele corporale de care Georgiana a beneficiat este Trilipo. Tehnologia TriLipo lucrează în acelaşi timp la nivelul dermului, hipodermului (grăsimea) şi pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere superioară a grăsimilor. Efectul combinat al TriLipo RF şi TriLipo DMA cauzează încălzirea omogenă atât a dermei cât şi a straturilor de grăsime. Energia TriLipo RF încălzeşte nivelul de ţesut de grăsime subcutanat stimulând astfel eliberarea de grăsime lichidă din celule. Acest efect termal accelerează metabolismul natural al grăsimilor.

Pentru a beneficia și voi de tratamentele estetice de la Estetiq Medical Center, faceți-le o vizită:

Str. Romulus, nr. 35, Sector 3, București / www.estetiqmedical.ro /  0752 111 264