Dani Oțil, Cătălin Cazacu și Marius Copil au acceptat provocarea Speed Challenge! Vezi cine a câștigat!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 august 2020, 10:51

Material susținut de Huawei.

Sportivi de performanță și spirite competitive, Dani Oțil, Cătălin Cazacu și Marius Copil au spus DA provocării Huawei Speed Challenge, monitorizată de HUAWEI Watch GT 2e.

Concret, cei trei s-au întrecut pe circuitul Motor Park România, de la Adâncata, pentru a vedea cine este mai rapid – Marius, alături de racheta sa de tenis, Dani Oțil, alături de mașina de curse Radical S4 sau Cătălin Cazacu, alături de motorul său BMW?

Pentru a monitoriza eficient acest concurs, fiecare dintre ei au purtat câte un HUAWEI Watch GT 2e, cel mai performant smartwatch de la Huawei, care poate urmări până la 100 de tipuri de activități sportive. Urmărește-le cursa inedită, în clipul de mai jos!

Rezultatele finale, oferite de HUAWEI Watch GT 2e, au indicat următoarele:

Marius

Time: 00:14:10

Heart rate: 120

Calories: 238

Ora: 16:24

Dani

Time: 00:14:46

Heart rate: 131

Calories: 246

Ora: 16:24

Cătălin Cazacu

Time: 00:14:31

Heart rate: 138

Calories: 311

Ora: 16:24

huawei speed test challenge

După fiecare dintre ei și-a arătat recordul de viteză, a urmat o altă provocare: o cursă de alergare de 100 m, fără rachetă, fără mașină, fără motor. Doar ei și HUAWEI Watch GT 2e.

Pentru a face față acestei provocări, Dani Oțil, Cătălin Cazacu și Marius Copil s-au antrenat timp de două săptămâni, exact atât cât durează și atât cât durază și bateria ceasului HUAWEI Watch GT 2e.

Învinge-ți limitele cu HUAWEI Watch GT 2e

Cu smartwatch-ul HUAWEI Watch GT 2e poți participa și tu la propriul Speed Challenge, ori de câte ori vrei, fără să fii sportiv de performanță.

Cu un design unibody impecabil, HUAWEI Watch GT 2e este un accesoriu care se poate plia pe orice stil de viață ori vestimentar și care poate monitoriza, pe lângă 100 de sporturi, până la 85 de moduri personalizate de antrenamente.

Ceasul are un algoritm de auto-învățare, senzori inovatori și tehnologie de monitorizare a frecvenței cardiace HUAWEI TruSeen™ 3.5, oferind măsurători eficiente și precise ale pulsului în timp real. În plus, HUAWEI Watch GT 2e este primul smartwatch dotat cu o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2).

Mai mult, ceasul are și un memento care te va anunța printr-un sunet de alertă să te ridici în picioare dacă ai fost inactiv timp de o oră. Gata cu stilul de viață nesănătos, inactiv!

Smartwatch-ul vine în patru variante noi de culoare – Graphite Black, Lava Red, Mint Green și Icy White.

Articol realizat în parteneriat cu Huawei Consumer BG. Mai multe informații despre smartwatch-ul HUAWEI Watch GT 2e, aici.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!