Cum se poartă o blană de vulpe? 3 idei care te vor ajuta să îți reinventezi ținutele

De Unica.ro, pe

Poți compune outfituri remarcabile, pornind chiar de la aceleași piese vestimentare care se regăsesc în garderoba ta. Hainele de lux, mai ales blănurile, au acest potențial stilistic, de a fi reinventate într-o gamă variată de ținute. 

Dacă vrei să îți reinventezi ținutele compuse în jurul unei haine din blana vulpe, ca element central, ai la dispoziție o multitudine de combinații la care poți să apelezi. Venim în întâmpinarea ta cu 3 idei practice și ușor de pus în aplicare, dacă vrei să te inspiri pentru acest sezon.

1.     Folosește geaca de piele rock, pentru a conferi un aer modern ținutei tale

Una dintre cele mai simple, dar și cele mai de efect combinații în materie vestimentară este cea dintre blana naturală și pielea naturală. Cele două texturi fac echipă bună împreună și te ajută să compui ținute deosebite, fără prea multe elemente. Dacă ai o haină din blană naturală de vulpe, asorteaz-o cu o geacă de piele. Poți interveni stilistic și cu o pereche de bocanci rock, mănuși din piele și chiar ochelari de soare. Efectul va fi unul spectaculos, fără mari eforturi în conceperea outfitului. Nu uita: nu vei putea obține același rezultat, combinând o blană artificială cu o geacă din imitație de piele.

2.    Integrează cizmele înalte, până la genunchi în ținuta care pune blana în evidență

O altă alegere stilistică simplă și de efect este realizată prin combinația dintre cizmele înalte din piele și blana naturală. Această ținută este ideală pentru femeile înalte, care doresc să emane eleganță și rafinament prin ținutele pe care le poartă. Tocurile te vor ajuta să îți pui în valoare personalitatea, să ai încredere în ține și să te simți că o divă pe covorul roșu, purtând o haină spectaculoasă din blană naturală de vulpe. Poți să apelezi și la accesorii prețioase, cum ar fi perlele, care vor completă acest look rafinat și elegant. Asigură-te că cizmele sunt concepute din piele naturală, de o bună calitate.

3.    Optează pentru un outfit confortabil, dar stylish, prin puloverele oversized

Dacă vrei să porți o haină din blană naturală, nu înseamnă că toate elementele din ținuta pe care vrei să o compui trebuie să fie la cel mai înalt nivel de eleganță și rafinament. Haina din blană naturală de lux are potențialul stilistic de a fi integrată și în combinații cu elemente casual, cum ar fi o pereche de jeanși sau colanți, un pulover oversized sau o maletă simplă. Diferența este că nu vei compune o ținută banală, ci vei reuși să ieși în evidență cu un look remarcabil, chiar și conceput din elemente simple. Blana naturală de lux va fi elementul cheie al ținutei și va funcționa ca liant între piesele vestimentare.

Cum se poartă o blană  de vulpe? 3 idei care te vor ajuta să îți reinventezi ținutele

Investește, inteligent, în gaderoba ta: la Casa de Blănuri MG găsești și haina blană chinchilla

Calitatea materiei prime determină frumusețea, dar și funcționalitatea unei haine de blană. De aceea, este important să investești, inteligent, în garderoba ta, optând pentru haine concepute din blănuri achiziționate de la cele mai mari burse din lume. 

Casa de Blănuri MG este soluția la îndemâna ta. Acest magazin de lux comercializează toate tipurile de blănuri, de calitate superioară. Poți investi într-o haina blana chinchilla sau o haină de blană de vulpe, dar ai și alte opțiuni: blană de miel tibetan, blană de samur rusesc, blană de vizon și așa mai departe. Alege piesele care te reprezintă și vei străluci!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!