Cum îndepărtăm corect genele false

Genele false sunt unul dintre accesoriile perfecte care completează machiajul, pentru că ne vor da o privire mai intensă. De aceea, multe dintre noi recurgem la ele atunci când vrem să obținem o privire mai seducătoare, dar cum trebuie să îndepărtam corect genele false?

Trebuie să o facem întotdeauna cu cea mai mare delicatețe posibilă, astfel încât să nu deteriorăm genele sau ochii. Nu este dificil și este clar că, dacă le utilizați frecvent, veți avea deja propriile metode pentru a le elimina. Genele false au devenit un complement regulat pentru a spori expresia look-ului. La fel de important ca și învățarea modului corect de a le îndepărta, astfel încât genele naturale să nu fie deteriorate. Oricum, procesul nu implică dificultate și este chiar unul ușor.

Există mai multe tipuri de gene false, deși cele mai frecvente sunt cele care grupează genele într-o singură bandă, cunoscute ca gene tip bandă. Acestea sunt mai ușor de îndepărtat, deoarece se va trage de bandă, nu va fi nevoie de smulgerea individuală, cum se întâmplă în cazul genelor smocuri. De obicei, umeziți genele false cu o dischetă de bumbac înmuiată în apă caldă timp de câteva secunde și trageți cu atenție pentru a le îndepărta. Mai multe modele de gene false, adezivi și kituri regăsim pe Pour Elle Beauty.

Cum îndepărtăm genele tip bandă 

Când vorbim despre gene false care vin dispuse pe o bandă, problema îndepărtării este mai mică, pentru că acestea vor fi mai ușor și mai rapid de îndepărtat. O modalitate pe care o avem pentru aceasta este simplul fapt de a umezi ușor baza lor. O putem face cu un tampon de bumbac, de tipul bețisorului de urechi sau dischetei cu ajutorul căreia ne demachiem. După înmuierea lor, acestea se smulg ușor fie cu ajutorul degetelor, fie cu o pensetă.

Cum să eliminați genele false individuale

Uneori, folosim aceste tipuri de gene pentru a da mai mult volum celor naturale. Este o modalitate perfectă de a obține un aspect mai natural pentru machiajul nostru. Prin urmare, aceste gene sunt ideale pentru iesirile in oras și evenimentele speciale. Dar în momentul în care vrem să le indepartam, poate fi ceva mai complicat decât în cazul genelor banda. Prin urmare, este mai bine să cumpărați o soluție de curățare, specială pentru gene false. Asigurați-vă că îndepărtați genele într-un mod delicat, pentru a evita ruperea sau deteriorarea genelor naturale.


Dacă optați pentru cele individuale, vă puteți bucura de ele pentru o perioadă mai lungă de timp. Cu toate acestea, atunci când îndepărtați adezivul, este bine să curățați cu atenție orice urmă, pentru a nu irita ochii sau deteriora genele naturale. Desi ne dorim un adeziv rezistent, care sa asigure fixarea de lungă durată a genelor false, ne dorim si ca acesta sa fie îndepărtat complet după demachiere. Alegeți soluții de curățare pe bază de ulei pentru a elimina mai ușor urmele de adeziv pentru gene false.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!