Ce poți face pentru a scăpa de celulită. 5 sfaturi care chiar funcționează

De Unica.ro pe
Femeile luptă cu celulita din toate timpurile și, deși majoritatea știu ce ar trebui să facă pentru a scăpa de aspectul de coajă de portocală al pielii, puține sunt cele care chiar pun în practică toate sfaturile. Pentru a-ți fi mai ușor în lupta cu celulita, am făcut o listă de 5 sfaturi esențiale pentru o piele sănătoasă și frumoasă.

Aceste 5 lucruri te vor ajuta să-ți recapeți aspectul frumos al pielii, să scapi de celulită și să o ții departe de tine pentru totdeauna!

Fă mișcare în mod constant, chiar dacă nu ai timp să mergi la sala de sport

Indiferent de stilul tău de viață, mișcarea e esențială în lupta cu celulita. Poți înota, poți alerga, poți merge mai mult pe jos – orice tip de mișcare ai alege, chiar și exercițiile făcute acasă, 10 minute pe zi, te poate ajuta să scapi de celulită. Dar trebuie să conștientizezi faptul că mișcarea e cea mai importantă condiție în lupta cu celulita.

Folosește produse de îngrijire cu efecte dovedite

Când îți alegi o cremă anticelulitică, optează pentru una cu ingrediente naturale, testate dermatologic. În plus, asigură-te că produsul pe care îl folosești are la bază un studiu științific, astfel încât rezultatele să fie cu adevărat vizibile.

Masează-ți regulat pielea

Știi deja că este o diferență majoră între masajul anticelulitic și masajul de relaxare. Însă dacă din anumite motive, financiare sau legate de lipsa timpului, nu ajungi la un salon pentru masaj anticelulitic, fă-ți singură masaj acasă, pe zonele afectate de celulită, de cel puțin trei ori pe săptămână. Mișcările ar trebui să fie ferme și circulare, și de fiecare dată e recomandat să folosești o cremă împotriva celulitei.

Mănâncă sănătos și bea suficientă apă

Dieta este extrem de importantă în lupta cu celulita. Pentru a avea o piele sănătoasă și frumoasă, fără celulită sau depozite inestetice de grăsime, renunță la alimentele semipreparate, la mâncarea de tip fast-food, la alimentele prea grase, prea sărate sau prea dulci. Încearcă să mănânci cât mai echilibrat, punând accentul pe fructe și legume proaspete, cereale integrale, proteine de bună calitate și nu uita să bei multă apă plată. Poate părea ceva banal, dar apa te ajută foarte mult atât în lupta cu kilogramele în plus, cât și în lupta cu celulita.

Odihnește-te suficient

În ziua de azi, majoritatea oamenilor au un stil de viață dezordonat, agitat. Dacă vei respecta toate condițiile de mai sus, fără a dormi suficient însă, corpul tău se va încăpățâna să stocheze grăsimea, pentru că așa funcționează organismul uman. Somnul este esential pentru o stare de bine, psihică și fizică, și îi dă organismului timpul necesar pentru refacere. Dormi cele 7-8 ore recomandate, în fiecare noapte, și o să vezi în scurt timp cât de mult contează acest lucru atât pentru starea ta psihică, cât și pentru felul în care pielea ta arată.

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil