4 lucruri pe care să le faci vara ca să slăbești mai repede

De Unica.ro pe
Pantalonii scurți, fustele și rochiile vaporoase de vară arată mult mai bine pe corp suplu și tonifiat, iar dacă vrei să scapi de celulită și de cele câteva kilograme în plus, vara este perioada perfectă în care să faci asta. Cu siguranță știi deja că sportul și dieta sunt esențiale pentru a slăbi. Noi îți venim în ajutor cu alte patru lucruri pe care le poți face vara ca să slăbești mai repede.
  1. Bea apă cât mai multă…

… și evită neapărat băuturile pline de calorii. Multe dintre noi au mare grijă la ceea ce mănâncă, dar când vine vorba de băuturi, nu mai ținem seama de calorii. Un cocktail, un pahar de cola, un energizant sau chiar un suc natural de fructe pot avea tot atâtea calorii ca și un baton de ciocolată.

În schimb, apa, fie ea plată sau carbogazoasă, are zero calorii și avantajul că taie foamea atunci când vrei să mai amâni puțin următoarea masă. Cei care beau doi litri de apă pe zi vor consuma în medie, mai puține calorii decât cei care nu beau apă. În plus, dacă bei apă pe tot parcursul zilei, vei preveni deshidratarea. Mulți dintre noi sunt deshidratați fără să își dea seama, ceea ce înseamnă că au digestia îngreunată, sunt lipsiți de energie și au adesea dureri de cap.

  1. Folosește apă rece la duș

Pentru că este vară, riscul unei răceli e scăzut, așa că poți înlocui dușurile fierbinți cu unele mai reci. Apa nu trebuie să fie rece ca gheața, ci la o temperatură suportabilă. Chiar și așa, organismul tău va arde destule calorii pentru a-și menține temperatura. Se estimează că, în timpul unui duș rece, poți arde până la câteva sute de calorii, în funcție de durată și temperatura exactă a apei.

  1. Folosește o cremă de slăbit

Dacă vrei să slăbești repede, o cremă de slăbit nu trebuie să lipsească din trusa ta de cosmetice. E unul din acele gesturi simple, rapide, care grăbesc arderea grăsimilor mai mult decât ai crede. Ai nevoie de numai câteva minute pe zi ca să aplici produsul, iar rezultatele se văd în aproximativ două săptămâni – grasimea subcutanată se va reduce vizibil, pielea va fi mai fermă, iar circumferința taliei, coapselor și șoldurilor va fi semnificativ redusă. În același timp, o cremă de slăbit are și un efect anti-celulită pe care cu siguranță orice femeie îl va aprecia.

  1. Evită să mănânci fructe

Da, fructele conțin vitamine și fibre, binevenite în alimentația ta atunci când vrei să slăbești. Dar la fel de sănătoase sunt și legumele, care nu conțin atâta zahăr ca fructele. Multe dintre noi consideră că fructele sunt permise în dietă și le consumă zilnic în loc de desert. Într-adevăr, ele sunt mai sănătoase și mai puțin calorice decât o prăjitură sau o ciocolată, dar dacă vrei să slăbești repede este bine să le elimini, pe cât posibil, din alimentația ta.

O felie de pepene roșu de mărime medie poate să conțină aproximativ 18 grame de zahăr, adică mai mult de patru lingurite. Dacă ții neapărat să mănânci fructe, din când în când, alege-le pe cele cu conținut scăzut de zahăr, de exemplu fructele de pădure.

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil