4 secrete ale japonezelor, prin care se mențin tinere

Se numără printre cele mai frumoase femei din lume, pleiada de actrițe cu origini japoneze de la Hollywood fiind doveditoare, dacă mai era nevoie. Pielea întinsă, zâmbetul fermecător, părul bogat stârnesc admirația și invidia totodată și te fac să te întrebi dacă nu cumva este ceva în cultura lor, care le ajută și în ritualurile de înfrumusețare.

Pe lângă alimentație și ingredientele naturale cu care își îngrijesc pielea, japonezele sunt și foarte disciplinate și consecvente, caracteristici care, într-adevăr, fac parte din cultura acestui popor.

Iată care sunt cele patru secretele ale japoneelor, care le ajută să se mențină tinere și frumoase.

Nu sar peste cele trei mese

Luptătorii de sumo au un obicei alimentar care îi ajută să rămână la ”gabaritul” atât de necesar acestui sport: sar peste micul dejun și merg direct la antrenamente. Asta nu face altceva decât să-i determine să mănânce și mai mult pe timpul zilei, dar mai ales seara, când organismul trebuie să se odihnească, în loc să se ocupe cu arderea grăsimilor. Metabolismul încetinește, ceea ce duce la depunerea grăsimilor. Respectând cele trei mese principale ale zilei și consumând maximum două gustări, dar și cu ajutorul sportului, al mișcării, corpul tău îți va mulțumi.

Citește și: Secretul frumuseții thailandezelor

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: