Viaţa tumultuoasă a Mădălinei Manole

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, deşi declarase că se simte împlinită şi fericită. Însă până să ajungă aici, artista a avut parte de o viaţă…
… tumultoasă.

Născută pe 14 iulie 1967, în Vălenii de Munte, judeţul Prahova, Mădălina Manole şi-a început cariera la 15 ani, când a debutat în muzica folk, devenind şi membră a cenaclului “Serbările Scânteii Tineretului”. La scurt timp a înfiinţat duetul “Alfa şi Beta”, împreună cu Ştefania Ghiţă şi a început să cânte alături de nume deja celebre precum Victor Socaciu, Gheroghe Gheorghiu, Mircea Rusu, Roşu şi Negru.

Mădălina Manole a fost controlor de trafic la aeroport

 
Între 1985 – 1988 a studiat canto la Şcoala Populară de Artă sub îndrumarea lui Ionel Tudor şi a Mihaelei Runceanu. În aceeasi perioadă a început să lucreze pe aeroportul Otopeni, fiind controlor de trafic aerian-auxiliar.

Conform site-ului oficial al artistei, Mădălina Manole a debutat în 1988 pe scena festivalului de la Mamaia, cu piesa “Un om sentimental”, compusă de Şerban Georgescu. Acesta a fost începutul unei relaţii profesionale şi personale care a durat nu mai puţin de 15 ani.

Şerban Georgescu a compus toate melodiile care au făcut-o faimoasă pe Mădălina Manole: “Fată Dragă”, “Te-am văzut, mi-ai plăcut”, “Ei, şi ce?”, “Da, te iubesc”, “Când dansez cu tine”, “Aş da orice” şi multe altele.

Cu albumele pe care au apărut aceste piese, artista a obţinut mai multe discuri de aur, iar publicul a avut  ocazia să o vadă în peste 3000 de concerte, atât în România, cât şi în alte ţări.

Pe TVR, astăzi, 14 iulie, de la ora 18:30, vom putea afla mai multe despre primii ani de carieră ai Mădălinei Manole, în emisiunea “Muzica e viaţa mea”.

Mădălina Manole şi Şerban Georgescu, o relaţie cu năbădăi

Anul 1994 a marcat începutul vieţii de familie a Mădălinei Manole alături de Şerban Georgescu, mai în vârstă cu 17 ani decât artista. Ea a declarat că a atras-o aspectul lui impunător, dar şi bogata experienţă de viaţă a compozitorului.

După spusele Mădălinei, familia ei nu a fost de acord cu această relaţie, iar colegii de breaslă au acuzat-o că s-ar fi căsătorit cu Şerban Georgescu din interes. Se pare că a fost o relaţie tumultuoasă, Mădălina Manole declarând în cadrul unui interviu că erau momente când îl iubea şi momente când l-ar fi împuşcat pe soţul ei.

În 1997, Mădălina Manole lansează albumul “Lină, Lină, Mădălină”,  devenind prima artistă pop care a înregistrat un album de folclor autentic românesc.

Dar Mădălina a bifat şi alte premiere în viaţa profesională. A fost primul artist român intrat în portofoliul unui mare producător internaţional, Polygram Grup, apoi prima vedeta autohtonă căreia i s-a solicitat să devină imaginea unui produs cosmetic internaţional. În această perioadă şi-a câştigat porecla “fata cu părul de foc”, iar o revistă a numit-o “Patricia Kaas a României”.

Mădălina Manole era o mamă şi o femeie fericită

În 2002 artista a divorţat de Şerban Georgescu, motivul invocat fiind adulterul comis de compozitor. La trei ani de la divorţ, Şerban Georgescu s-a recăsătorit cu o tânără, model de meserie, care i-a dăruit şi copilul mult aşteptat.

La rândul ei, Mădălina Manole a reuşit să aibă copilul pe care şi l-a dorit mai bine de 10 ani, tatăl băieţelului fiind Petru Mircea, un inginer de sunet. În aceeaşi zi din toamna lui 2009, a avut loc atât botezul copilului cât şi nunta Mădălinei Manole, într-o biserică din Moldova.

Naşterea copilului şi căsătoria au făcut-o pe Mădălina Manole să declare în repetate rânduri că este o femeie fericită. “Sunt o artistă împlinită, o mama si o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe” a declarat Mădălina cu numai o zi înainte de moartea ei. Nimeni nu ştie de ce Mădălina Manole s-a sinucis, abandonând copilul pe care şi l-a dorit atât de mult.

Cert este că în ultima vreme Mădălina Manole avea unele probleme de sănătate care au făcut-o să ceară ajutorul medicilor şi să amâne lansarea ultimului ei album.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: