Vocea României 2018. Tudor Chirilă: „Cred că ești un concurent dificil”

De Oana Savin, pe
Antrenorii de la Vocea României au continuat lupta pentru cele mai bune voci ale acestui sezon Vocea României. 

Strategiile lor s-au schimbat în cea de a patra rundă de audiții pe nevăzute, încercând să atragă concurenții cu cele mai bune voci în echipele lor, folosind argumente surprinzătoare, atât pentru ei, cât și pentru cei care se află pe scenă.

Vineri seară, Irina, Andra, Tudor și Smiley au fost fermecați de o concurentă cu un timbru vocal foarte ofertant.

Emoționată până la lacrimi, Renate Grad a impresionat juriul și publicul cu vocea ei puternică.

„Cred că ești un concurent dificil în orice echipă ai intra. Cred că pot lucra să surmonez dezavantajele”, i-a transmis Tudor.

Ea a ales să meargă în etapa următoare cu Andra deoarece „consider că trebuie să merg mai departe cu persoana care a avut prima încredere în mine”.

Daria Tănasă a întors imediat toate cele patru scaune, iar antrenorii s-au luptat cu toate armele pentru a o câștiga în echipa lor. După ce au încercat să o convingă cum au știut mai bine, tânăra a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă.

La doar 17 ani Lavinia Rusu a reușit cu vocea sa uimitoare să treacă în etapa următoare după ce a întors scaunele Irinei și al lui Smiley.

„Uite ce înseamnă ambiție”, i-a spus Irina Rimes.

„Aș vrea să spun că mi-a plăcut foarte mult toată interpretarea ta. Dar cel mai mult mi-a plăcut sfârțitul pentru că acolo tu ai cântat fără să te gândești la scaunele astea. Pentru că, deznădăjduită total, ai zis hai să cânt cum îmi place mie și ai cântat-o din suflet. Acolo am sesizat că există multe posibilități de dezvoltare a vocii tale”, a afirmat și Smiley.

Lavinia a ales să meargă în etapa duelurilor cu Smiley.

Citește și: Exclusiv: Irina Rimes, despre ce schimbări vrea să aducă la „Vocea României“

Citește și: Schimbare majoră la Vocea României în cel de-al optulea sezon

Sursă foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro