Viorel Lis, la spital din cauza unui accident casnic. Ce a pățit fostul edil al Capitalei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 14:32

Viorel Lis (77 de ani) a ajuns de urgență la spital din cauza unui accident casnic care i-a provocat arsuri seriose la un picior. Fostul primar al Capitalei s-a ars zilele trecute la un radiator și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Oana Lis (43 de ani) spune că nu au căldură în apartamentul din sectorul 3 în care locuiesc, așadar se folosesc de radiatoare pentru a se încălzi. Din pricina unui astfel de aparat, Viorel Lis s-a accidentat.

Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adormit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital.

Asta e, și el e de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile – a povestit Oana Lis, pentru Click!

Oana și Viorel Lis au avut COVID-19 la sfârșitul anului trecut și au reușit să depășească momentul cu bine.

Viorel Lis, la spital din cauza unui accident casnic. Ce a pățit fostul edil al Capitalei

Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu am mai putut să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați – povestea Oana, în noiembrie 2021.

Acum, Oana spune că lui Viorel îi este din ce în ce mai greu să se deplaseze și are nevoie de multă îngrijire.

Am ajuns asistenta lui Viorel. Bravo lui că și-a luat nevastă tânără, a știut el de ce, și uite că ne-au prins atâția ani împreună! El de abia se mai mișcă săracul și prin casă. Întră în șosete ca să facă duș! Asta e vârsta, n-ai ce-i face! Bine că am scăpat măcar de Covid-ul ăsta. El a rămas cu o tuse, eu, în schimb, am avut probleme psihice, am rămas cu stări de anxietate foarte urâte – a completat Oana Lis, potrivit sursei citate mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!