Vezi motivul pentru care Sergiu Nicolaescu și-a dorit să fie incinerat

De Libertatea.ro, pe

Vestea că Sergiu Nicolaescu, marele regizor care s-a stins din viață joi, la vârsta de 82 ani, va fi incinerat, a stârnit o serie de controverse. În timp ce a fost lansată ipoteza că văduva maestrului face acest lucru pentru ca presupusul fiu nelegitim al acestuia să nu poată pretinde nimic din averea lui, BOR a precizat că, dacă trupul său nu va fi înhumat, acesta nu va avea parte de ceremonie funerară.
Cu toate acestea însă, cei care l-au cunoscut pe cineast susțin că l-au auzit exprimându-și dorința ca, după moarte să fie incinerat. Motivul? Medicul oftalmolog al lui Sergiu Nicolaescu, Monica Pop, susține că maestrul nu voia ca trupul său „să fie mâncat de viermi”.
„Doamna Nicolaescu nu face decât să respecte dorinţa lui Sergiu Nicolaescu şi am avut de mai multe ori discuţii de genul acesta pentru că atunci când venea la spital la consultaţie şi la control şi stăteam de vorbă. Discuţia a pornit de la încercarea noastră de a convinge populaţia că este bine să ne transformăm în donatori de ţesuturi şi organe atunci când nu mai suntem ca să ajutăm pe alţi oameni decât să ne mănânce viermii”

Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!