Top 5 vedete care şi-au revenit incredibil de repede după naştere

De Geo Berciu, pe

Recăpătarea kilogramelor după o naştere nu este deloc o sarcină uşoară, însă cu puţin efort, cu o alimentaţie echilibrată şi un program sportiv adecvat, vedetele de al noi au reuşit adevărate minuni.
Adeptă a unui stil sănătos de viaţă, Carmen Brumă a reuşit să nu ia foarte mult în greutate pe perioada sarcinii. Iubita lui Mircea Badea a scăpat repede de cele opt kilograme pe care le acumulase, apelând la exerciţii fizice, dar şi la o dietă echilibrată. Prospăta mămică nu ratează nici o ocazie de a face sport: chiar şi atunci când îl plimbă prin parc pe micuţul ei, profită de moment pentru a face câteva exerciţii pentru picioare sprijinindu-se de cărucior.
Top 5 vedete care şi-au revenit incredibil de repede după naştere

Nici Anca Serea nu a avut probleme cu silueta după naştere. Prezentatoarea tv a acumulat 10 kilograme în timpul celor nouă luni de sarcină, de care a reuşit să scape rapid, la numai o lună de la naştere. Secretul ei a constat în schimbarea regimului alimentar şi în multă mişcare în aer liber. „Am plecat o săptămână de acasă cu copiii la schi. Am schimbat tactica, în săptămâna aceasta am trecut pe hrană proteică şi am mâncat doar carne de vită, curcan, ouă şi am băut ceai verde. A fost o schimbare, înainte eu nu mâncam carne de niciun fel”, a mărturisit ea.
Top 5 vedete care şi-au revenit incredibil de repede după naştere

O altă vedetă care nu a avut bătăi de cap cu kilogarmele a fost Dana Rogoz, dar în cazul ei metabolismul a fost cel care a ajutat-o, eforturile fiind minime. „Nu am făcut eforturi să slăbesc. Am avut o sarcină uşoară, nu m-am îngrăşat foarte mult şi mi-a fost uşor să revin la greutatea pe care o aveam înainte, aproximativ 48 de kilograme. Nu am ţinut dietă, mănânc mult, dar nu mă îngraş. Am tot anunţat şi pe reţelele de socializare ca femeile să nu se înfometeze mai ales în timpul sarcinii. Este important ca pe perioada sarcinii să ai un regim sănătos, să nu pui viaţa niciunuia dintre voi doi în pericol”, a declarat mămica lui Vlad Luca.
Top 5 vedete care şi-au revenit incredibil de repede după naştere

Tânăra mămică Alina Sorescu are cu ce se mândri: pe lângă o fetiţă superbă, are şi o siluetă impecabilă, la care a revenit în timp record după naştere. Încă de la prima apariţie în public, care a avut loc la două luni după aducerea pe lume a Elenei Carolina, soţia lui Alexandru Ciucu a fost complimentată pentru silueta ei. De altfel, pe perioada sarcinii, artista s-a îngrăşat doar 13 kilograme, de care a scăpat repede cu un minim de efort: alimentaţie echilibrată şi exerciţii uşoare.
Top 5 vedete care şi-au revenit incredibil de repede după naştere

Anna Lesko a fost una dintre vedetele care a uimit pe toată lumea cu silueta afişată. La câteva săptămâni după naştere, solista a urcat pe scenă şi forma fizică etalată era una de excepţie. Totuşi, trebuie să ţinem seama că, în timpul sarcinii, Anna Lesko a avut grijă la alimentaţia ei, nu a consumat prăjeli şi dulciuri. Imediat după naştere, artista a reînceput antrenamentele cu fetele ei din trupă, iar dansul a ajutat-o ca revenirea la o siluetă de adolescentă să fie una rapidă.
Top 5 vedete care şi-au revenit incredibil de repede după naştere

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!