Vedete pe scaunul dentistului. Vezi cum reacţionează!

De Geo Berciu pe

Foarte puţini oameni merg cu plăcere la dentist, însă există şi vedete care adoră să stea pe scaunul stomatologului şi fiecare vizită la cabinet este un motiv de bucurie şi de amuzament.

Nu este uşor să fii frumoasă, mai ales când din asta îţi câştigi existenţa! Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli a împărtăşit prietenilor ei de pe internet cum se simte la medicul stomatolog. „La dentist … Ouch!”, scria ea în noiembrie 2012, dar în ciuda tubului care îi iese din gura căscată, ea dovedeşte că poate arăta fermecător chiar şi în situaţii incomode.
Vedete pe scaunul dentistului. Vezi cum reacţionează!

Jucătorul de fotbal american Chad Johnson postează destul de des pe conturile lui de socializare fotografii de pe scaunul cabinetului stomatologic. Impunătorul sportiv a mărturisit că iubeşte să meargă la dentist, chiar şi atunci când este vorba de o extracţie mai dificilă ca aceea pe care a suferit-o în urmă cu câţiva ani. „Zâmbetul este punctul meu forte, iar faptul că pierd o măsea de mintea, nu înseamnă că-mi pierd şi mintea”, a scris el pe Twitter, încercând să facă haz de necaz.
Vedete pe scaunul dentistului. Vezi cum reacţionează!

Celebrul comediant Conan O’Brien a postat un cometariu în stilu-i caracteristic lângă fotografia care îl înfăţişa pe scaunul de „tortură”. „Dentistul meu tocmai mi-a zis că mai am o săptămână de trăit”, a scris el spre amuzamentul fanilor.
Vedete pe scaunul dentistului. Vezi cum reacţionează!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2