Înainte şi după naştere. Top 5 vedete care şi-au recăpătat imediat silueta!

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 14:58

Poate părea dificil să slăbeşti după naştere, însă cu un regim alimentar echilibrat şi cu practicarea constantă a unui sport kilogramele se vor duce imediat, iar cel mai bun exemplu în acest sens sunt vedete noastre.

Dana Rogoz este una dintre fericitele mămici care, la mai puţin de trei săptămâni după naştere afişează o siluetă la fel de zveltă ca cea pe care o avea înainte de a avea un copil. „Sunt mândră de talia mea de după naştere, sunt mândră de genele mele bune. Nu m-am înfometat o secundă. Vă zic, am avut noroc cu o sarcină şi o recuperare, ambele super uşoare. Vlăduţ a fost tare bun cu mine!” a scris Dana Rogoz pe blogul său.

Anca Serea a devenit mamă, pentru a patra oară, la jumătatea lunii ianuarie, dar arată atât de bine, ca şi cum nu ar fi fost însărcinată vreodată. După spusele ei, Anca a acumulat 10 kilograme în timpul celor nouă luni de sarcină, de care a reuşit să scape rapid, după numai o lună de la naştere. Secretul ei a constat în schimbarea regimului alimentar şi în multă mişcare în aer liber.

Înainte şi după naştere. Top 5 vedete care şi-au recăpătat imediat silueta!

O altă vedetă care a devenit de curând mămică este Cristina Rus. Deşi şi-a păstrat sarcina departe de ochii lumii, la doar o lună de la naştere, cântăreaţa a afişat un trup de invidiat. Artista mărturiseşte că a luat doar 10 kg pe perioada sarcinii şi că le-a dat pe toate jos. „Recunosc că nu am mâncat foarte mult în perioada sarcinii şi d-asta nu m-am îngrăşat. M-am cântărit de curând şi nu mai am niciun kilogram în plus faţă de perioada înainte de a rămâne însărcinată. Sper să urmeze şi al treilea copil”, a mărturisit Cristina Rus în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!