Vedete din România cu iubiţi celebri

De Geo Berciu, pe
Frumuseţea româncelor este recunoscută în întreaga lume, iar acest lucru nu avea cum să nu-i tenteze chiar şi pe burlaci doriţi de milioane de femei. Iată vedetele din România care au fost cucerite de iubiţi celebri.

Mihaela Rădulescu trăieşte o poveste de dragoste pasională alături de pilotul austriac Felix Baumgartner, care a depăşit viteza sunetului prin saltul sau din stratosferă. Chiar adcă cârcotaşii nu au dat şanse de reuşită relaţiei, zilele trecute vedeta internaţională a tranşat lucrurile cu un mesaj pe Facebook: „Când Einstein a spus că imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea, sunt sigur că nu s-a gândit la femeile care se cred iubitele mele. V-o prezint pe Mihaela Schwartzenberg, unica iubită din viaţa mea, iubirea vieţii mele şi cea mai sexi si inteligentă femeie la care am visat mereu, ea într-adevăr mă iubeşte pentru ceea ce sunt, indiferent de ce fac”.

mihaela-radulescu-iubit-celebru

În ciuda faptului că Iulia Vântur şi actorul Salman Khan nu şi-au recunoscut niciodată oficial relaţia, cei doi au fost fotogarfiaţi de multe ori în ipostaze apropaite. Drumurile dese în India ale frumoasei prezentatoare, precum şi faptul că i-a cunoscut familia şi prietenii celebrului artist de la Bollywood sau că l-a însoţit în numeroase dăţi pe platourile de filmare, sunt tot atâtea dovezi că între cei doi flacăra iubirii arde cu intensitate.

iulia-vantur-iubit-celebru

După ce a devenit cunoscută în străinătate prin relaţia cu Leonardo DiCaprio, Mădălina Ghenea a bifat şi o relaţie cu Gerard Butler, cel mai râvnit actor de la Hollywood. Acesta a venit chiar şi în România, unde cei doi amorezi au ptrecut clipe fierbinţi, ascunşi de ochii lumii. Din păcate, povestea nu a durat, dar aceasta nu înseamnă că vedeta noatră nu are în continuare pretendenţi celebri.

madalina-ghenea-iubit-celebru

Frumoasa Catrinel Menghia, care s-a impus în lumea showbizului italian, l-a cucerit pe fostul fotbalist Massimo Brambati. Cei doi s-au căsătorit, însă mariajul lor a durat doar şase ani. Presa a speculat că de vină ar fi fost gelozia excesivă a italianului, dar şi faptul că manechinul îşi dorea extrem de mult un copil iar Massimo, nu.

catrinel-menghia-iubit-celebru

Alina Puşcău a trăit alături de actorul Vin Diesel timp de doi, dar viziunea lor despre viaţă era diferită. „Eu aveam 20 de ani şi voiam carieră, el voia copil”, a dezvăluit într-un interviu manechinul care are la picioare lumea modei.

alina-puscau-iubit-celebru

(Sursa foto: Hepta, Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!