Vedete: Top 4 celebrităţi cu facultate şi IQ uriaş

De Diana Zagrean pe

Dolph Lundgren
Actorul de filme de acţiune are un IQ uriaş de 160! Nu numai atât, dar a absolvit Facultatea Regală de Tehnologie (un fel de Politehnică) din Suedia, ţara natală, specializat în inginerie chimică.
Apoi, a primit o bursă Fulbright pentru a continua studiile la celebra şcoală de inginerie MIT, din Statele Unite. După doar două săptămâni de studii la MIT, Dolph Lundgren a fost racolat de un scout de talente pentru filmul He-Man.
Dexter Holland, vocalul trupei punk rock The Offspring
Dexter Holland a fost şi el un copil foarte silitor, în ciuda spiritului punk, care încurajează anarhia şi rebeliunea. A învăţat atât de bine încât a terminat liceul cu nota maximă şi a intrat la Universitatea din California de Sud, unde a studiat biologia moleculară şi medicina.
Şi-a luat şi masterul şi urma să devină cercetător după ce îşi dădea doctoratul, doar că a început să cânte prin cluburi şi să aibă succes.Vedeta a decis ca muzica aduce mai multi bani decat medicina.
În timpul liber, Dexter şi-a luat şi diploma de pilot de avioane şi a zburat în jurul lumii, numai aşa, de plictiseală, că doar viaţa de rockstar este anostă.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2