Vedete care şi-au refăcut viaţa amoroasă

De Cristina Popa, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 12:01

S-au iubit, s-au despărţit şi brusc s-au căsătorit cu altcineva. Iată un top 7 al vedetelor care au demonstrat că relaţiile de lungă durată nu au întotdeauna finalul aşteptat.
Fie că dragostea dispare, fie că monotonia şi rutina intervine, că nu există comunicare sau pur şi simplu că prorităţile sunt diferite pentru parteneri, finalul unei relaţii poate fi înţeles şi justificat, însă refacerea afectivă în timp record poate rămâne o necunoscută pentru mulţi dintre noi.

Poate că la prima întâlnire cu sentimentul de pasiune, uitat undeva în negura timpului, înlocuit de prietenie şi respect, nu vor să mai irosească timpul şi se aruncă cu capul înainte.

În tendinţe sau nu, vedetele nu se abat de la regulă şi se întrec în exemple de viaţă despre cum să îţi găseşti o nouă iubire şi o nouă familie, în mai puţin de „24 de ore”

1. + 2. Călin Goia – Andreea  Alexandrescu/ Dana Nălbaru – Dragoş Bucur

Semn că uneori aparenţele înşeală, când te aşteptai mai degrabă să ise căsătorească, unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi a pus punct unei relaţii de 6 ani (iulie 2005), şi asta, fără prea multe comentarii.

Prima care şi-a refăcut viaţa a fost Dana, care, la doar o lună după despărţirea de Călin Goia s-a căsătorit la Braşov cu actorul Dragoş Bucur. Cei doi au ajuns să formeze un cuplu pe platourile de filmare ale producţiei „După ea”  care au început în iulie 2005. Pe 12 ianuarie 2007, Dana şi Dragoş au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Sofia.

Călin a găsit şi el femeia alături de care să îşi întemeieze o familie. Numele ei? Andreea Alexandrescu – o amică, devenită iubită şi, în final, soţie. Cei doi s-au căsătorit civil pe 12 aprilie 2007, mireasa fiind deja gravidă cu primul băieţel al familiei Goia, Petru. Un an şi jumătate mai târziu, familia şi-a mărit numărul, odată cu venirea pe lume a lui Tudor.

3. Zoli Toth (Sistem) – Ioana vs. Anca Lupeş

Pe 14 noiembrie 2009, Zoli şi Ioana vor avea parte de un dublu motiv de bucurie – cununia lor religioasă şi botezul micuţei Timeea.

Povestea lor de dragoste a început fix acolo unde s-a încheiat relaţia de 5 ani dintre Zoli şi impresara lui, Anca Lupeş. Mai exact, în iunie 2008, când tânăra originară din Târgu Mureş şi componentul trupei „Sistem” s-au cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Cluj Napoca. 10 luni mai târziu (25 aprilie 2009), Ioana, însărcinată în 6 luni devenea oficial doamna Toth în faţa ofiţerului stării civile.

4. Dan Teodorescu – Irina Chiosa vs. Melania Medeleanu

În 2002 Traian Băsescu le-a fost naş la nuntă, iar în august 2006, lipsa de comunicare şi a idealurilor comune (ea vroia o carieră de success, el, un copil), dar şi suspiciunile conform cărora ştirista şi-ar fi înşelat soţul în repetate rânduri, au dus la finalzarea celor 4 ani de căsnicie dintre Melania Medeleanu şi Dan Teodorescu.

Asta nu l-a împiedicat pe solistul formaţiei „Taxi”, aflat în plin proces de divorţ, să işi găsească fericirea şi liniştea pe litoral, în braţele actriţei Irina Chiosa, pe atunci prezentatoare în cadrul  Festivalului Mamaia. Semn că lucrurile se întâmplă cu un rost, din acel moment cei doi au fost de nedespărţit, iar în martie 2009  Dan şi Irina şi-au oficializat relaţia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!