Top 10 vedete necăsătorite la 40 de ani

De Cristina Popa, pe

Pentru că sunt femei moderne, pentru că au ales cariera în detrimentul unei vieţii de familie, pentru că sunt foarte selective sau pur şi simplu pentru că nu au avut noroc în dragoste, unele femei…
… au trecut pragul vârstei de 40 de ani cu un statut aparent nefericit: necăsătorite. 

Şi, dacă în urma descrierii gândul îţi zboară la Jennifer Aniston, Terry Hatcher, Janet Jackson, Kylie Minogue sau Madonna, nu uita că avem şi noi exemplele noastre:

Ramona Bădescu (41 ani)

După o căsnicie cu baronul Alessandro di Fornaro, urmată de patru ani de relaţie cu omul de afaceri italian Ricardo Piccionetti de care s-a despărţit în noiembrie 2007, Ramona Bădescu (41 ani) este şi ea o femeie liberă. Frumoasă şi atractivă, Ramona se poate lăuda cu o carieră reuşită în televiziunea şi cinematografia italiană, dar nu şi cu statutul de mamă.

Tania Budi (42 ani)

„Nu cred că sunt atrasă nici de familie, nici de ideea de a avea copii. Totuşi, dacă e să vină un copil, nu aş zice nu (…) Îmi place singurătatea de mor! Eu, când vreau să mă încarc de bine, stau singură-singurică…” declara Tania Budi pentru Evenimentul Zilei în urmă cu un an şi jumătate.

Iată de ce astăzi, la 42 de ani Tania se poate lăuda cu seninătate că doarme aşa cum şi-a aşternut.  În ciuda relaţiilor amoroase de care s-a bucurat de-a lungul timpului, cu solistul trupei Holograf, Dan Bitman, cu omul de televizune Lucian Sârb, afaceristul Oliver Millroy sau cu tinerelul Lucian Viziru, Tania nu s-a căsătorit niciodată.

Oana Sârbu (41 ani)

Deşi are o relaţie cu moderatorul Robert Turcescu de aproape patru ani şi jumătate, pentru vedeta din „Liceenii” nu  prea sunt semne de măritiş. Fără soţ şi fără copii, la 41 de ani, Oana a vrut să se simtă împlinită, motiv pentru care, în vara lui 2009 a înfiat un băieţel de numai câteva luni, pe nume Stelian.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3