Top 10 cei mai sexy bărbaţi în viaţă

De Diana Sorescu, pe

Actorul de 34 de ani a fost desemnat de revista People „Cel mai sexy bărbat în viaţă”. În topul ajuns la ediţia 25 mai figurează nume precum Justin Timberlake sau Jon Bon Jovi.
Actorul Ryan Reynolds a fost votat de milioane de femei drept „Cel mai sexy bărbat de pe planetă”, iar revista People l-a încoronat. Păcat însă că doar Scarlett Johansson, soţia lui, se poate bucura de privilegiul de a-l avea acasă!

„Acum Scarlett o să îmi spună ceva de genul: cel mai sexy bărbat din lume, te rog să duci gunoiul!”, a glumit Ryan, care se simte extrem de măgulit de distincţia primită.

Tot pentru celebrarea acestei ediţii People, cititoarele au fost provocate să aleagă şi să voteze „Cel mai sexy bărbat al tuturor timpurilor„. Câştigătorul a fost, fără drept de apel, câştigătorul a două titluri „Cel mai sexy bărbat în viaţă”, fermecătorul Johnny Depp.

În imaginea de mai jos sunt primii 10 cei mai sexy bărbaţi în viaţă, de la stânga la dreapta: Ryan Reynolds, Jon Hamm, Kellan Lutz, Drake, Jon Bob Jovi, Joe Manganiello, Robert Downey Jr., Jesse Williams, Justin Timberlake, Vin Diesel.
 
Top 10 cei mai sexy bărbaţi în viaţă

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro