Sylvia se teme pentru viața ei. Și-a anulat vacanța de frica violențelor din Egipt!

De Unica.ro pe

Sylvia și-a anulat vacanța în Egipt pe care o programase încă de la începutul acestui an din cauza situației delicate cu care se confruntă țara nord-africană.
Artista urma să își petreacă la începutul lunii septembrie o săptămână în care să viziteze piramidele și Sfinxul și să se relaxeze într-un resort de la malul Mării Roșii.
Când am văzut la televizor ce se întâmplă în Egipt, am hotărât să anulez vacanța. Am pierdut banii de cazare și o parte din cei de avion, în total 1000 de euro pentru că am ales pachete nerambursabile. Îmi pare rău că trebuie să-mi schimb planurile, pentru că îmi doream tare mult să ajung la Piramide si în Valea Regilor printr-o croazieră pe Nil„, declară Sylvia.
În consecință, artista plănuieste acum să-și petreacă vacanța în România, la munte, având în vedere că toată vara și-o petrece pe litoral.
Dacă nu a fost să fie Egipt am zis că o să încercăm zona montană din România. Va fi ca o gură de aer proaspăt pentru mine, ținând cont că aproape întreaga vară am petrecut-o la mare, pe litoral. Poate e mai bine așa. Aerul rece de la munte ne va reîncărca bateriile cu siguranță„, mărturisește Sylvia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO