Ce s-a întâmplat cu Fernando Colunga? Actorul a dispărut de 2 ani din peisajul monden

De Mădălina Manole pe
Fernando Colunga a făcut furori cu rolurile sale din telenovele și fără îndpială ni-l amintim din telenovela "Sărmana Maria", acolo unde a jucat alături de Thalia, din "Uzurpatoarea", alături de Gabriela Spanic, din telenovela "Esmeralda", unde a jucat alături de Leticia Calderon, dar și din "Amor Real", alături de Adela Noriega, actrița despre care se zvonise că ar avea cancer.

S-au împlinit 15 ani de când telenovela „Amor Real” cucerea inimile telespectatorilor, iar Fernando Colunga nu este de găsit, relatează site-ul Tv y Novelas. Se pare că după ultimul său rol, cel din telenovela „Pasiune și putere”, unde a fost personajul principal negativ, Fernando Colunga s-a retras complet din viața socială și nu a mai fost văzut la niciun eveniment monden.

Fernando Colunga și Susana Gonzales în telenovela

Fernando Colunga și Susana Gonzales în telenovela „Pasiune și putere”

Ce s-a întâmplat cu actorul și de ce refuză aparițiile publice? Ei bine, încă nu s-a aflat răspunsul pentru că Fernando Colunga nu a elucidat, încă, misterul dispariței sale, inclusiv din zona de social media. Punctam ca ultima oară când a apărut o fotografie cu Fernando Colunga a fost anul trecut, când colegul și prietenul său, actorul Miguel Varoni, a publicat o fotografie cu acesta, zâmbitor și ascuns după ochelari de soare.

Fernando Colunga și Miguel Varoni

Fernando Colunga și Miguel Varoni

Fernando Colunga are 52 de ani și se află într-o relație cu Blanca Soto, de asemenea, o celebră și îndrăgită actriță de telenovele. Cu toate că este activă pe rețelele de socializare, Blanca nu a postat nicio fotografie recentă cu iubitul său.

Fernando Colunga și Blanca Soto

Fernando Colunga și Blanca Soto

Fernando Colunga nu are copii și nici nu a fost însurat vreodată.

Citește și – Nimeni nu a văzut-o timp de 10 ani. Cum arată astăzi Adela Noriega, actrița din telenovela “Amor Real”

Citește și – Îi știi din telenovele, iar în viața reală sunt soț și soție. Cum arată astăzi Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina

Sursă foto: Facebook, Instagram

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere