Speak, mesaj dur după creșterea alarmantă a cazurilor de coronavirus: „Ceva îngrozitor. COVID există!”

De Unica.ro pe
Speak nu a mai rezistat și a răbufnit pe rețelele de socializare după ce numărul cazurilor noi de persoane infectate cu coronavirus a ajuns la aproape 1000 în ultimele 24 de ore.

Speak s-a arătat îngrozit de faptul că astăzi s-au anunțat 994 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, cel mai mare număr de la izbucnirea pandemiei în România și până acum. Artistul a transmis un mesaj dur și radical pe rețelele de socializare în speranța că cei care nu cred în existența lui vor deveni mai conștienți de gravitatea situației: „Ceva îngrozitor. Doamne ferește! Bă, șopârla asta de COVID există. Acest virus a fost creat în laborator, așa și? Poate să fie creat de bunica vreunui chinez în casă, la prăvălie. (…) E din ce în ce mai aproape. A ajuns în preajma mea. La oamenii pe care îi cunosc eu a ajuns mai demult. Am vorbit cu oamenii, e ceva rău. Cu ce mă ajută pe mine, dacă oamenii câștigă de pe urma acestui virus?

Citește și – Ce spunea Anca Țurcașiu în urmă cu doar 10 zile despre căsnicia sa

Chiar dacă o fi cineva în spate…atâta timp cât eu pot să mor. Mă doare la bască, nu e ca și cum am eu o putere să fac ceva. Pot doar să mă protejez, să port mască, să mă spăl pe mâini, să am grijă cu cine intru în contact. Bă, mulți proști pe pământul ăsta. Nu-mi vine să cred!”, – a transmis Speak pe Instagram.

Citește și – Alex Dima, avertisment dur după interviul Andreei Esca: „Opriți-vă! O să ne coste pe toți”

Sursă foto: Instagram

Speak, mesaj dur după creșterea alarmantă a cazurilor de coronavirus: „Ceva îngrozitor. COVID există!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro