Alex Dima, avertisment dur după interviul Andreei Esca: „Opriți-vă! O să ne coste pe toți”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iulie 2020, 17:47
Alex Dima a transmis un mesaj tulburător pe contul său de socializare, imediat după interviul dat de colega sa, Andreea Esca, în care a recunoscut că a fost infectată cu coronavirus, atât ea, cât și soțul și fiul său.

Alex Dima, binecunoscutul jurnalist de investigații al emisiunii România, te iubesc! a lansat un avertisment dur și, totodată, a tras un semnal de alarmă despre situația cumplită prin care trece România din cauza pandemiei de COVID-19. Alex Dima le cere românilor să nu mai ia în derâdere coronavirusul şi îi acuză pe cei care fac asta că pun în pericol vieţilor altor oameni: „Opriți-vă! Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți! 

Mă uit cu groază la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconștiență…Ce nu pricepeți? Există un virus. Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei și familiile lor, terminați cu prostiile astea pe care le scrieți!

Citește și – Mirela Vaida, în patul lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu

Ce e atât de greu să pricepeți că dacă ne îmbolnăvim toti, nu avem unde să ne tratam? Dacă se îmbolnavesc medicii, cine ne tratează? Cine și unde? O să murim cu zile. Ani la rând, incoștiența și nepăsarea voastră au ținut țara asta pe loc, la marginea civilizației. Voi ați votat tot felul de incompetenți. Voi le-ați crezut minciunile și prostiile, așa cum, acum îi credeți pe cei care vă spun că virusul asta nenorocit nu există! Voi! Ce e în mintea voastră când ne spuneți că suntem plătiti să spunem ca exista un virus? Vă e greu să vă spălați pe mâini, să pastrați distanța, să purtați o mască? Treziți-vă!” – a scris Alex Dima pe contul său de Facebook

Alex Dima a transmis un mesaj tulburător pe contul său de socializare, imediat după interviul dat de colega sa, Andreea Esca, în care a recunoscut că a fost infectată cu coronavirus, atât ea, cât și soțul și fiul său.Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Citește și – A doua Lună Nouă în zodia Rac. Universul ne mai dă o șansă. Ce oportunități aduce zodiilor

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!