Silvia Dumitrescu, acuzată că i-ar fi furat iubitul Didei Drăgan. Cum se apără artista

De Mădălina Manole pe
Silvia Dumitrescu și Dida Drăgan au iubit același bărbat, pe Florin Ochescu, cel care astăzi este soțul Silviei Dumitrescu, motiv pentru care tot timpul s-a speculat că cele două artiste sunt la cuțite.

Silvia Dumitrescu a explicat care este adevărul și cum a fost situația, de fapt: „N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei. Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel. Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin. Fără să vrem, eu şi Dida suntem un fel de rude. E logic, nu?! 

Adevărul e că Dida şi Florin erau despărţiţi de ani buni când l-am cunoscut pe Florin, iar eu eram divorţată. Dida şi Florin n-au fost căsătoriţi şi au avut o relaţie de 10 ani din care a rezultat un copil reuşit. Eu şi Florin ne-am cunoscut în anul 1990 şi ne-am îndrăgostit mai târziu. Am stat vreo doi-trei ani logodiţi şi după aceea ne-am căsătorit. Dida n-a vrut să vorbească niciodată despre relaţia cu Florin şi despre fiul lor. Când ne întâlnim, facem poze împreună, dar nu le public pentru că ei nu îi place să apară. Între mine şi Dida n-a fost niciodată vreo discordie pentru că sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată. Ţin la fiul ei la fel ca la al meu. E tot fiul lui Florin, iar pe Florin l-am luat cu copil cu tot. Eu şi Florin n-am fost geloşi niciodată pentru că avem încredere unul în altul”, – a mărturisit Silvia Dumitrescu, conform click.ro.

Silvia Dumitrescu alaturi de sotul sau

Silvia Dumitrescu, 59 de ani, și Dida Drăgan, 72 de ani, au avut tot timpul o relație bună, bazată pe respect și înțelegere: Dida trăieşte în Bucureşti. Copilul a făcut doi-trei ani de facultate în Elveţia, după care a revenit acasă. Când l-am cunoscut pe Florin, Ţiţi (porecla lui Florin jr – fiul Didei şi al lui Florin– n.r.) avea 9 sau 10 ani şi stăteam împreună în casă, ne jucam, mergea cu noi la mare, la munte şi unde aveam cântări. În fiecare duminică, mâncam la părinţii mei. Deci el e parte din familie înainte să apară Ţipi (porecla lui Iulian – fiul Silviei şi al lui Florin– n.r.). Îl iubesc pe Ţiţi şi el pe mine şi avem o relaţie frumoasă. Eu şi Florin eram logodiţi, iar Dida ne lăsa copilul să mergem cu el în vacanţe. Ea nu a fost niciodată cu noi în vacanţă pentru că nu şi-a dorit, nu că aş fi avut eu ceva împotrivă. Sunt o tipă familistă, iar muzica a picat pe locul al doilea, după fiu şi soţ. Deci totul e bine”.

Conform sursei citate, Florin Ochescu, 66 de ani, păstrează și astăzi o relație foarte bună cu Dida Drăgan, ba mai mult, în locuința acesteia își dă întâlnire cu cei doi fii ai săi: „Acolo se întâlnesc ei de obicei, fac un grătar, beau o bere și mai vorbesc și ei ca între bărbați. Se înțeleg foarte bine și sunt toți ca o singură familie. Silvia Dumitrescu e cea care a încurajat mereu legăturile normale de familie dintre soțul ei și fiul pe care Florin Ochescu îl are cu Dida Drăgan. Florin jr și Iulian au crescut împreună și se înțeleg ca frații” – au declarat surse anonime pentru click.ro

Silvia Dumitrescu, acuzată că i-ar fi furat iubitul Didei Drăgan. Cum se apără artista

Silvia Dumitrescu este căsătorită de 26 de ani cu chitaristul Florin Ochescu, împreună cu care are un băiat, pe nume Iulian, în vârstă de 25 de ani, un talentat pianist. Soțul său, membru al trupelor Sfinx, Iris sau Holograf, s-a iubit timp de aproximativ 10 ani cu Dida Drăgan. Cei doi au început relația în 1979 și au împreună un băiat de 36 de ani, pe nume Florin Ochescu Jr.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro