Show-ul „Vocea României” revine la Pro TV

De Unica.ro, pe

Un show care a scris istorie! Locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas spre îndeplinirea visului de o viață: de a fi cunoscut de o țară întreagă pentru modul în care cânți! Este „Vocea României”… și revine, în curând, la PRO TV!

Show-ul „Vocea României” revine la Pro TV

Toți cei care iubesc muzica, cred în vocea lor și au încrederea că trebuie să fie văzuți de întreaga țară sunt căutați! Căutările au început deja pe vocearomaniei.protv.ro, iar cei care își doresc să fie ascultați pot completa formularul de înscriere.

Ca în fiecare sezon, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

S-a aflat secretul! Una dintre concurentele de la „Survivor” a participat în trecut la emisiunea „Burlacul”

Cine sunt cei 12 Faimoși de la „Survivor România” 2022. Emisiunea se va difuza la Pro TV

Cine sunt cei 12 războinici care intră în provocarea anului, Survivor

Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, PRO TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionații de muzică. Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție!

Înscrie-te pentru sezonul 10 „Vocea României”, vino la preselecții și cucerește o țară întreagă cu timbrul tău vocal fantastic și cu abilitatea de a face spectacol!

Nu ratați toate noutățile cu privire la noul sezon pe rețelele sociale ale show-ului!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!