Ilie Năstase, reacție agresivă în mediul online: „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician”

De Unica.ro, pe

Ilie Năstase (75 de ani) și Ioana Simion (45 de ani) s-au despărțit. Recent, în mediul online, Ioana a spus că „răbdarea ei a luat sfârșit”. În secțiunea de comentarii a mesajului postat pe Facebook, mai multe femei și-au exprimat susținerea pentru Ioana.

Ilie Năstase, reacție agresivă în mediul online: „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician”

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!”, a scris Ioana Simion pe Facebook.

Ilie Năstase, reacție agresivă în mediul online: „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician”

„În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară”, a continuat.

„Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște și de puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! ❤️🙏”, a încheiat.

Revoltat de cele citite în secțiunea de comentarii, Ilie Năstase a avut o reacție agresivă la adresa respectivelor femei. „S*** p***!; Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!; Fraiero, tu știi ce am făcut în viața mea? Tu nu ai realizat nimic, p**** j****** ce ești!”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de fostul tenismen, potrivit WOWbiz.

Ulterior, Ioana i-a răspuns. „Dragă Ilie, te rog să te oprești să mai jignești aceste doamne! Nu ți-au făcut niciun rău și nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat și te rog, în fața bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, oprește răutățile! Mulțumesc!”, a răspuns Ioana, în cele din urmă ștergând postarea.

Fosta pereche se împăcase în iunie 2021, la trei luni după ce Ioana i-a cerut fostului tenismen divorțul. În ianuarie, Ioana a declarat că omul de afaceri a fost violent cu ea. După incident, perechea a continuat să se vadă frecvent, fostul sportiv asigurând-o pe Ioana că se va schimba. „Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez”, a declarat Ioana în iunie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ioana Năstase a mers în vacanță în Grecia fără Ilie Năstase. „Nu am avut liniște deloc”

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie (42 de ani).

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas (30 de ani) și Charlotte (28 de ani). Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani). Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!