Decizia Tribunalului în cazul Mario Iorgulescu

De Raluca Vițu, pe

Judecătorii de la Tribunalul București au decis joi arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu pentru o perioada de 30 de zile. Măsura dispusă de judecători poate fi contestată, potrivit digi24.ro.

Fiul lui Gino Iorgulescu – preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal -, în vârstă de 24 de ani, se află internat în prezent la o clinică din Italia.

Pe 19 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, fiind sub influenţa alcoolului şi a consumului de cocaină, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.

Citește și Adevarul despre situația lui Mario Iorgulescu: „Nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele”

Potrivit procurorilor, la data de 8 septembrie 2019, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, cu o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, intenţionând să se deplaseze din satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, spre un club din Parcul Herăstrău, Mario Iorgulescu a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecţia dintre Şos. Chitilei şi str. Teodor Neagoe. Mario Iorgulescu a accelerat până la 162 de km/h, în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, după care a urcat maşina cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism marca Audi, condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!