Cum arată fiica vitregă a Mihaelei Borcea. Beatrice a împlinit 26 de ani. „Frumoasa mea!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 29 mai 2024, 16:14

Mihaela Borcea a postat pe rețelele de socializare fotografii cu fiica partenerului ei, Sorin Rap. Beatrice a împlinit 26 de ani, iar fosta soție a lui Cristi Borcea a profitat de moment pentru a-i transmite un mesaj emoționant în spațiul virtual.

Cum arată fiica vitregă a Mihaelei Borcea

Mihaela Borcea a postat pe contul său de Instagram o serie de imagini de la aniversarea fiicei vitrege, Beatrice. Fosta soție a lui Cristi Borcea i-a făcut fiicei o urare frumoasă cu prilejul împlinirii vârstei de 26 de ani.

„Frumoasa mea fiică vitregă Beatrice, nu avem același sânge, dar împărtășim aceeași dragoste și acesta este singurul lucru care contează cu adevărat într-o familie. Draga mea fetiță mă bucur că te am în viața mea, iar astăzi cu prilejul celei de-a 26-a aniversări iți doresc să strălucești de fericire, să-i cucerești pe cei din jur cu frumusețea ta și să uimești lumea înconjurătoare cu bunătatea ta.

Draga mea, îți doresc tot ce-i mai bun în viață, și mai ales sănătate, fericire, împlinire și armonie sufletească. La mulți ani!” – a fost mesajul Mihaelei Borcea pentru Beatrice.

Citeşte şi: De ce a plecat Mihaela Borcea două luni în America, alături de iubitul ei: „Această călătorie face parte din procesul meu de vindecare” / Exclusiv

Citeşte şi: Valentina Pelinel, mereu răsfățată de Cristi Borcea cu daruri luxoase, a avut parte de o altfel de surpriză de Moș Nicolae

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Valentina Pelinel, despre cum a rămas însărcinată cu Cristi Borcea în timp ce el era după gratii: „Au fost multe scenarii atunci!”

Citeşte şi: Cristi Borcea, despre creșterea copiilor: „Nu menajez! Cu drogurile… sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire”

Mihaela Borcea mai are trei copii – Patrick (25 de ani) și gemenii Angelo și Mellisa (21 de ani), din mariajul cu afaceristul Cristi Borcea, ce a luat sfârșit în 2011. După separarea de tatăl copiilor, ea a preluat o parte din afacerile familiei.

Mihaela Borcea, despre căsătoria religioasă cu partenerul ei: „Eu sunt cu frica lui Dumnezeu!”

De nouă ani, Mihaela Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei, Sorin Rap, un fost inspector de poliție. Cei doi vor să se căsătorească religios, dar fără să treacă pe la Oficiul Stării Civile.

„Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu. Fără acte. Acestea nu țin loc de dragoste” – a declarat afacerista, citată de Libertatea.

Mihaela Borcea l-a întâlnit pe Sorin Rap în urmă cu nouă ani și spune despre prima lor întâlnire că a fost de neuitat.

„Prima întâlnire cu Sorin a fost memorabilă. Am simțit o conexiune imediată și am apreciat sinceritatea și bunătatea lui. Am simțit ca este  un om special. Sorin a reușit să mă cucerească prin consecvență, înțelegere și sprijin necondiționat. A demonstrat că este o persoană de încredere, iar relația noastră s-a construit pe respect reciproc și pe valori comune. A recâștiga încrederea a fost un proces treptat. Stabilitatea și devotamentul lui Sorin însă au contribuit la refacerea încrederii într-o relație de cuplu”– a declarat Mihaela Borcea, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Cu Cristi Borcea, Mihaela a fost căsătorită timp de 23 de ani, iar relația a implicat „multă muncă și compromisuri acceptate reciproc”.

„Într-adevăr am fost căsătorită timp de 23 ani cu Cristi. Eram tineri, aveam 19 ani și un drum anevoios în care amândoi am venit cu tot ce puteam ca să ne facem un viitor. Menținerea unei relații sănătoase a implicat multă muncă, înțelegere și compromisuri acceptate reciproc. Am prioritizat comunicarea, respectul și împărtășirea responsabilităților în creșterea copiilor noștri” – ne-a mai dezvăluit afacerista.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton